20.3 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

Palafrugell rebrà 12.000 euros per a la dinamització comercial i empresarial

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Associació de comerciants de Palafrugell rebrà 12.000 euros de l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) que es destinaran a fomentar la promoció i la dinamització comercial del municipi.

L’Ajuntament de Palafrugell, a través de l’IPEP, ha renovat el conveni de col·laboració amb l’Agrupació de Comerciants de Palafrugell, conegut com a Oohx!gen Palafrugell, Comerç i Negoci. Aquest conveni estableix les línies que l’associació es compromet a seguir en coordinació amb l’IPEP per dinamitzar el teixit comercial i empresarial de Palafrugell.

Aquest fons es destinarà a desenvolupar el pla d’actuacions 2020 de l’associació per consolidar-se com l’entitat de referència del sector comercial i empresarial al poble.

L’acord forma part del Pla d’Acció Comercial de l’IPEP, que inclou accions per fomentar la col·laboració publico-privada i l’emprenedoria, modernitzar i professionalitzar el comerç i millorar els serveis i l’accés a l’espai comercial urbà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’oposició denúncia que Sant Feliu de Guíxols no disposarà de “comptadors solidaris”

El govern municipal desestima una proposta per procedir a la instal·lació dels comptadors solidaris en aquells casos de necessitat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -