10.8 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

Palafrugell rebrà 12.000 euros per a la dinamització comercial i empresarial

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Associació de comerciants de Palafrugell rebrà 12.000 euros de l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) que es destinaran a fomentar la promoció i la dinamització comercial del municipi.

L’Ajuntament de Palafrugell, a través de l’IPEP, ha renovat el conveni de col·laboració amb l’Agrupació de Comerciants de Palafrugell, conegut com a Oohx!gen Palafrugell, Comerç i Negoci. Aquest conveni estableix les línies que l’associació es compromet a seguir en coordinació amb l’IPEP per dinamitzar el teixit comercial i empresarial de Palafrugell.

Aquest fons es destinarà a desenvolupar el pla d’actuacions 2020 de l’associació per consolidar-se com l’entitat de referència del sector comercial i empresarial al poble.

L’acord forma part del Pla d’Acció Comercial de l’IPEP, que inclou accions per fomentar la col·laboració publico-privada i l’emprenedoria, modernitzar i professionalitzar el comerç i millorar els serveis i l’accés a l’espai comercial urbà.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El nou disc de Zoo es dirà “Llepolies” i arribarà el 26 de març

Zoo han anunciat que el seu nou disc es dirà “Llepolies” i que es publicarà el 26 de març. El grup valencià també ha mostrat la portada, obra d’Helga Ambak, així com els títols de les cançons que formaran part d’un disc editat a través del seu propi segell ZOO Records. #LLEPOLIES. NEW ALBUM 26/03…

Altres notícies