20.7 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Palafrugell rebutja un comentari d’enaltiment a la violència publicat a les xarxes socials

Es va exigir la retirada del missatge i una rectificació pública després d'un usuari escrivís "segons a quin país, això seria bala segura!"

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El ple de l’Ajuntament de Palafrugell d’aquest dimarts ha rebutjat unànimement un missatge compartit a les xarxes socials. La publicació enaltia i incitava a la violència en referència a una actuació urbanística municipal.

El comentari, com asseguren des del consistori es referia a una actuació urbanística que l’ajuntament acabava de realitzar i el firmava Miquel Lay. El text assegurava que “segons a quin país, això seria bala segura!“.

Des del plenari, el primer tinent d’alcalde Josep Piferrer va llegir el text acordat entre tots els grups polítics recordant que “en els darrers anys s’han dictat sentències judicials amb multes molt elevades per insultar el cos de Mossos d’Esquadra a les xarxes o per desitjar la mort d’un Guàrdia Civil”.

“Entenem que tota obra de govern és susceptible de ser criticada, en exercici legítim del dret a la llibertat d’expressió; però els límits de la convivència fan intolerable un escrit on es desitgi la mort d’algú i s’invoqui a les armes per solucionar el problema”, afegia el regidor.

Els representants de Palafrugell van exigir la “retirada del comentari i una rectificació pública” com també demanen que aquelles persones que permeten publicacions de tercers als seus murs, “que actuïn en conseqüència i retirin, si no ho fa el mateix autor, els comentaris susceptibles de generar odi o violència”, Piferrer acabava.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -