13.8 C
Pals
Dijous, 23 març 2023
- Publicitat -

Palafrugell tornarà a tenir una llibreria allà on hi havia la Vitel·la espai fòrum

Els nous gestors ho han avançat aquesta mateixa tarda en un fil de twitter

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palafrugell tornarà a tenir una llibreria al mateix local on fins fa pocs mesos hi havia la llibreria Vitel·la espai Forum, abans no hagués de tancar. L’equip de la llibreria barcelonina No llegiu, es farà càrrec de l’obertura del nou espai, tal i com han avançat en un fil de twitter que han publicat just quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda.

Al fil que han publicat hi diu “Embogir i OBRIR UNA TERCERA NOLLEGIU, la primera fora de Barcelona. I com que ens agrada la tradició, l’Empordà, les llibreries, les comunitats, abans de Sant Jordi obrirem la NOLLEGIU MEDITERRÀNIA de Palafrugell. Hi anem a fer les dues úniques coses que sabem fer: demostrar la nostra inconsciència i mirar d’aprendre cada dia. Serem al Carrer Tarongeta, 14. A prop del centre. Allà on sempre ha estat la Mediterrània, amb la filosofia Nollegiu”.

La nova llibreria “Nollegiu Mediterrània” té previst obrir a Palafrugell per Setmana Santa. El propietari de les llibreries Nollegiu, Xavier Vidal, ha explicat a Ràdio Capital que han estat en contacte amb la propietària de la llibreria Vitel·la, la Gemma Garcia, que va estar diversos anys en el local on muntaran la nova llibreria.

Xavier Vidal també explica que també han anat a parar a Palafrugell perquè l’última llibreria va tancar ara fa sis mesos. Tot i que està previst que la llibreria obri abans de Setmana Santa, el propietari de Nollegiu reconeix que encara s’ha d’equipar el local per acollir la nova llibreria. A més, volen buscar el personal adequat i que siguin “llibreters d’ofici”.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -