12.2 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

Palamós atorgarà 15.000 euros per rehabilitar façanes

Els ajuts es podran sol·licitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins al 30 de setembre i cobriran fins al 50% del cost de l’execució i fins al 100% de l’import de la taxa per la tramitació de la comunicació o llicència urbanística, sense superar l’import màxim de 2.500 euros

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El tipus d’actuació subvencionable són obres efectuades entre l’1 d’octubre de 2017 i el 30 de setembre de 2018, en habitatges residencials de més de 20 anys d’antiguitat que no hagin estat rehabilitats en els darrers 10 anys. S’inclou el sanejament, reparació i pintat de la façana principal, així com la reparació de cornises, d’elements ornamentals, ràfecs o balcons.

Amb aquest ajut es pretén fomentar la rehabilitació dels habitatges de Palamós, ajudant, en aquest cas, a millorar les façanes dels immobles. Això repercutirà en la seguretat de veïns i vianants, així com en la imatge general de l’espai públic.

En el moment de sol·licitar la subvenció s’haurà de facilitar la llicència urbanística atorgada en el moment de l’execució d’obres, la còpia de les factures de l’actuació realitzada i les fotografies de la façana abans i després de la millora.

Per a més informació sobre el procés i tramitació dels ajuts, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana ubicada a l’Ajuntament de Palamós o trucar al telèfon 972 60 00 26.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’atur creix al novembre en 395 persones a les comarques gironines però millora prop de 5 punts respecte fa un any

L'afiliació a la Seguretat Social baixa un 2,39%, la caiguda més gran de Catalunya i la tercera de tot l'estat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -