22.6 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Palamós consulta als skaters sobre la reforma de l’skate park

L'any 2020 ja es va fer una millora d'aquest equipament, consistent en la renovació dels principals elements que formen aquest skate park i amb un pressupost de 15 mil euros. Per a aquesta segona fase de millores, l'Ajuntament de Palamós compta amb un pressupost de 25 mil euros.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les àrees d’Esports i de Participació de l’Ajuntament de Palamós, segons el Diari de Girona, es van reunir el dimarts amb els skaters locals, per així poder conèixer les propostes que aquest col·lectiu té en quant a projecte de reforma i millora de la pista d’skate del municipi.

Segons Ràdio Palamós, la reunió participativa estava prevista per la setmana passada però es va haver d’ajornar. Finalment, es va fer aquest dimarts a les galeries Carme de Palamós.

L’any 2020 ja es va fer una millora d’aquest equipament, consistent en la renovació dels principals elements que formen aquest skate park i amb un pressupost de 15 mil euros. Per a aquesta segona fase de millores, l’Ajuntament de Palamós compta amb un pressupost de 25 mil euros.

La primera fase de millores es tractava de rampes i falques amb diversos graus d’inclinació i base de recepció, així com estructures en forma de turó, bancs i baranes aplacades. Tots els materials d’aquest equipament són elaborats amb formigó. D’altra banda, tots els mòduls són homologats per a la pràctica d’aquest esport i compleixen amb la normativa de sorolls.

Ara li toca a l’Àrea d’Esports quantificar econòmicament el cost d’adquisició i instal·lació de les propostes fetes, per ajustar-ho al pressupost actual, i posteriorment, convocarà una nova reunió on es presentarà als skaters el projecte definitiu que s’haurà fet en base a les seves propostes. L’objectiu és adquirir els nous elements el més aviat possible, per tal d’instal·lar-los durant la primavera.

La pista d’skate, la qual compta amb 780 metres quadrats i amb sistema d’il·luminació per al vespre, està situada en l’àmbit de la zona esportiva Josep Massot i Sais, en uns terrenys al costat de la sala Dojo.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -