18.7 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

L’EMD de l’Estartit reclama 1,5 milions d’euros a Torroella de Montgrí

L'EMD ha interposat un recurs contenciós administratiu a Torroella de Montgrí

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’EMD de l’Estartit reclama a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí 1,5 milions d’euros, en comptes dels 875.985 euros, segons el conveni signat entre les parts el 4 d’octubre de 2021. Per això, l’EMD ha interposat un recurs contenciós administratiu a l’ajuntament. L’equip de govern afirma que els càlculs estan ben fets, i valora que en tot cas s’està davant d’un debat tècnic i no polític.

Tot i això, el president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, reclama la revisió del sistema de càlculs de la transferència que s’ha de fer des de Torroella. El president de l’EMD a més afegeix que s’està negociant i considera que seria millor demanar un informe tècnic extern, com ara dels serveis econòmics i jurídics de la Diputació de Girona.

Entenen, des de l’EMD, que els càlculs no són correctes. Per això es va requerir tota la informació a l’Ajuntament. Ferrer explica que s’ha optat per presentar el recurs perquè el 3 de febrer va vèncer el termini per a que els facilitéssin els documents per fer els tancaments.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Debut imponent de Paula Badosa a París

La begurenca es va desfer de la jugadora local, Fiona Ferro, amb una gran superioritat en el seu partit de primera ronda a Roland Garros
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -