28.7 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Aproven el projecte per la nova deixalleria a Calonge

El consistori preveu iniciar les obres durant el 2022

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Junta de Govern Local ha aprovat definitivament el projecte de construcció d’una nova deixalleria municipal i planta de transferència al municipi de Calonge i Sant Antoni. Aquesta iniciativa s’ha impulsat des de l’ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Jordi Soler, alcalde de Calonge i Sant Antoni, explica que des del consistori calongí volen millorar aquesta recollida i gestió de residus. Des de l’ajuntament del municipi són conscients que la instal·lació actual els queda petita per la quantitat de residus que gestionen. Per això, han impulsat aquesta obra al municipi.

La deixalleria actual es va contruir fa més de 20 anys i ha quedat completament obsoleta. A més, no compleix les necessitats que té actualment el municipi, amb una població censada d’11.331 habitants que durant la temporada turística arriba a les 50.000 persones, multiplicant per cinc la xifra habitual.

La nova deixalleria de Calonge

De moment el projecte s’acaba d’aprovar, però preveu un pressupost d’execució per contracte que ascendeix a 860.649,69€. El pressupost previst per l’Ajuntament és de 706.525,03 € per la deixalleria i 154.124,66 € per la planta de transferència.

La previsió del consistori és poder iniciar les obres d’aquesta nova instal·lació durant aquest 2022 i es preveu que durin uns cinc mesos. La parcel·la, situada a la zona industrial del municipi, forma part de la propietat del consistori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS Costa Brava s’oposa al nou projecte d’edificació d’Aigua Xelida i demana que es modifiqui el POUM de Palafrugell

L'entitat ecologista carrega contra l'Ajuntament per no haver sancionat la promotora que va tallar pins sense permís
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -