17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Palamós treballa amb Endesa per complir l’acord i evitar els talls de llum a l’estiu

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha afirmat en declaracions a Ràdio Palamós que Endesa està treballant a partir dels compromisos adquirits per reforçar la xarxa de subministrament elèctric al municipi i evitar episodis de talls de llum a l'estiu

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha afirmat en declaracions a Ràdio Palamós que Endesa està treballant a partir dels compromisos adquirits per reforçar la xarxa de subministrament elèctric al municipi i evitar episodis de talls de llum a l’estiu. El gener passat, en una reunió entre la companyia i els sis municipis afectats pels talls de llum, Endesa es va comprometre a realitzar les inversions necessàries per minimitzar aquesta problemàtica.

Els municipis es van mobilitzar durant l’estiu passat per reclamar accions concretes a Endesa davant la repetida interrupció del servei a causa dels talls de llum en plena temporada alta. A Palamós hi va haver una nit de dissabte d’agost on va marxar la llum, fent perdre el servei del sopar als establiments d’hostaleria. L’alcalde, en declaracions a Ràdio Palamós, reconeix que l’empresa està complint amb les actuacions compromeses.

Evitar els talls

Els municipis de la costa i que reben més turistes augmenten la població, sobretot, durant la temporada estival. Aquests visitants s’afegeixen al nombre de residents habituals d’aquests municipis. A més, cal recordar que és el moment de més activitat per part dels comerços, restaurants i hotels de la zona.

Per això, Endesa s’ha compromès a invertir en l’automatització d’estacions transformadores, en reforçar indrets puntuals on la xarxa té certes debilitats, i a substituir els trams de conduccions que han quedat obsolets. Una altra de les peticions que van fer els consistoris és tenir un interlocutor directe amb la companyia, quan es produeixen talls de llum com els del passat estiu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -