15.7 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

Palamós entregarà ajudes d’habitatge a 70 famílies, lluny de les 280 previstes

L’Ajuntament de Palamós havia presentat un pla d’ajudes pel coronavirus per pagar els habitatges amb la possibilitat de donar subvencions a 280 famílies del municipi, tot i això, només 70 han demanat la subvenció; ara tocarà estudiar cas per cas per assignar o descartar la petició definitivament

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Palamós entregarà ajudes d’habitatge a 70 famílies, lluny de les 280 previstes
Loading
/

S’havia preparat una partida de 210.000 euros per facilitar ajudes COVID-19 a les famílies que necessitaven pagar els lloguers dels seus habitatges o l’hipoteca. El pressupost hauria servit per ajudar a 280 famílies de Palamós, però al final només han demanat les subvencions 70 unitats familiars, així ho ha explicat Ràdio Palamós aquest dijous. 

Cada sol·licitant rebrà 750 euros en ajudes des de l’Ajuntament de Palamós, un suport que ja va aprovar el consistori el passat maig amb el pla de xoc contra la crisi sanitària i econòmica causada per la pandèmia del coronavirus a la vila baix-empordanesa. 

Al setembre es van aprovar les bases per a l’adjudicació de les subvencions i es va obrir la convocatòria de sol·licituds fins al 23 d’octubre. Ara, si s’accepten les 70 peticions, l’import total sumaria 52.500 euros, la previsió inicial era de 210.000 euros. La regidora d’Habitatge del consistori palamosí, Maria Puig, ha explicat a Ràdio Palamós que ara s’ha d’analitzar el baix nombre de sol·licituds.

Concretament la difusió d’informació de la campanya es va fer per mitjans de comunicació municipals com també per les xarxes socials. A més a més, es van fer reunions públiques per ajudar a fer els tràmits de sol·licitud i es va parlar amb les famílies a través de les escoles. 

L’agost passat, com ha explicat l’emissora municipal, una convocatòria d’ajudes a comerços i a autònoms va deixar 140.000 euros sense assignació després de destinar-hi una dotació de quasi 300.000 euros. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -