17 C
Pals
Dissabte, 1 octubre 2022
- Publicitat -

Palamós demana que s’aprofiti la feina feta malgrat la nova llei de ports

Degut a un canvi del marc jurídic que s'ha previst en la nova llei de ports de Catalunya, l'Ajuntament de Palamós potser hauria de refer la feina feta del nou plantejament del port

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Degut a un canvi del marc jurídic que s’ha previst en la nova llei de ports de Catalunya, l’Ajuntament de Palamós potser hauria de refer la feina feta del nou plantejament del port: fins ara, per ordenar urbanísticament els àmbits portuaris es feia amb un pla especial, però ara, segons una nova llei, s’haurà de fer a través d’un pla director. Lluís Puig, alcalde de Palamós.

Així doncs, demanen a través d’un escrit a Ports que puguin aprofitar tota la feina feta fins ara i que en aquest Pla Director no hagin de començar de zero.

Aquest estiu ja farà cinc anys que l’Ajuntament de Palamós i Ports de la Generalitat van firmar el conveni per a la redacció d’aquest planejament, que en principi havia de durar un any. Tal i com informa El Punt Avui, es tracta d’un instrument de planificació urbana per establir l’estratègia de desenvolupament del port, i ordenar els seus usos i activitats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aquest diumenge el Grup de Natura Sterna celebra el Dia Mundial dels Ocells a Castell-Platja d’Aro

L’alliberament d’un rapinyaire recuperat al Centre de Fauna dels Aiguamolls de l’Empordà per part dels Agents Rurals completarà un matí ple d’activitats, amb exposicions, tallers, visites guiades i una mostra d’anellament científic d’ocells
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -