31.2 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

Palamós demana que s’aprofiti la feina feta malgrat la nova llei de ports

Degut a un canvi del marc jurídic que s'ha previst en la nova llei de ports de Catalunya, l'Ajuntament de Palamós potser hauria de refer la feina feta del nou plantejament del port

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Degut a un canvi del marc jurídic que s’ha previst en la nova llei de ports de Catalunya, l’Ajuntament de Palamós potser hauria de refer la feina feta del nou plantejament del port: fins ara, per ordenar urbanísticament els àmbits portuaris es feia amb un pla especial, però ara, segons una nova llei, s’haurà de fer a través d’un pla director. Lluís Puig, alcalde de Palamós.

Així doncs, demanen a través d’un escrit a Ports que puguin aprofitar tota la feina feta fins ara i que en aquest Pla Director no hagin de començar de zero.

Aquest estiu ja farà cinc anys que l’Ajuntament de Palamós i Ports de la Generalitat van firmar el conveni per a la redacció d’aquest planejament, que en principi havia de durar un any. Tal i com informa El Punt Avui, es tracta d’un instrument de planificació urbana per establir l’estratègia de desenvolupament del port, i ordenar els seus usos i activitats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Santa Cristina regularà els accessos al massís de l’Ardenya

Bona part de l’Ardenya cristinenca és un espai protegit inclòs a la xarxa dels Espais d’Interès Natural (EIN) de la Generalitat de Catalunya, dins la xarxa Natura 2000 i també és zona ZEPA de protecció d’aus
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -