23.3 C
Pals
Dissabte, 24 juliol 2021
- Publicitat -

Palamós torna a comptar amb informadors a la platja

Les mesures serveixen per reforçar la seguretat i prevenció de la COVID-19

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós ha contractat 4 informadors/es durant els mesos de juliol i agost perquè realitzin les tasques de control i conscienciació dels usuaris de les platges, vigilant els accessos o les zones de dutxes per evitar grans aglomeracions. Principalment, duran a terme la seva activitat a la platja Gran de Palamós i la Fosca, lloc on es concentren una gran afluència d’usuaris.

El passat dissabte 3 de juliol els informadors/es ja van iniciar la seva activitat i s’allargarà fins a final d’agost. Aquestes dates coincideixen amb el període de màxima ocupació i ús dels espais litorals al municipi.

Aquest és el segon estiu consecutiu que Palamós compta amb la presència d’informadors/es a les platges. L’objectiu de les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 és poder reforçar i conscienciar els usuaris d’aquests espais litorals.

Funcions dels informadors

Les funcions bàsiques dels informadors/es són vigilar i donar suport al compliment de la normativa a les zones de bany de les platges. També, fer recordatori dels protocols de seguretat i higiene que els usuaris d’aquests espais litorals hauran d’aplicar per evitar possibles contagis.

A més, tenen cura dels accessos a les platges i de les zones de dutxes i rentapeus, que s’han d’utilitzar mantenint la distància respecte a la resta de persones que esperen el torn per evitar grans aglomeracions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Estabilitzat l’incendi que crema el massis del Montgrí des d’ahir a la tarda

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat a les 20.30h l’incendi forestal de Torroella de Montgrí. Al llarg de...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -