21.2 C
Pals
Divendres, 2 juny 2023
- Publicitat -

Palamós torna a comptar amb informadors a la platja

Les mesures serveixen per reforçar la seguretat i prevenció de la COVID-19

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha contractat 4 informadors/es durant els mesos de juliol i agost perquè realitzin les tasques de control i conscienciació dels usuaris de les platges, vigilant els accessos o les zones de dutxes per evitar grans aglomeracions. Principalment, duran a terme la seva activitat a la platja Gran de Palamós i la Fosca, lloc on es concentren una gran afluència d’usuaris.

El passat dissabte 3 de juliol els informadors/es ja van iniciar la seva activitat i s’allargarà fins a final d’agost. Aquestes dates coincideixen amb el període de màxima ocupació i ús dels espais litorals al municipi.

Aquest és el segon estiu consecutiu que Palamós compta amb la presència d’informadors/es a les platges. L’objectiu de les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 és poder reforçar i conscienciar els usuaris d’aquests espais litorals.

Funcions dels informadors

Les funcions bàsiques dels informadors/es són vigilar i donar suport al compliment de la normativa a les zones de bany de les platges. També, fer recordatori dels protocols de seguretat i higiene que els usuaris d’aquests espais litorals hauran d’aplicar per evitar possibles contagis.

A més, tenen cura dels accessos a les platges i de les zones de dutxes i rentapeus, que s’han d’utilitzar mantenint la distància respecte a la resta de persones que esperen el torn per evitar grans aglomeracions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El PP de Palamós no aconsegueix els vots necessaris per entrar al consistori en la revisió de vots de la JEZ

Així, VOX, amb la candidatura de Cristina Ruz, aconsegueix representació a Palamós. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -