La Palamós Lan Party 2017

Al llarg de quatre dies Palamós acull la Lan Party que ofereix tornejos de videojocs en xarxa, exposicions retro, tallers, cursos i una àmplia zona per poder jugar amb les noves tecnologies.

Amb premis de fins a 2.500 euros al llarg dels tornejos, l’exposició Lan Party ha començat aquest dimecres a la Nau dels 50 metres, a la Plaça del Suro de Palamós. Serà fins dissabte que els amants del món tecnològic podran gaudir de les activitats formatives vinculades al món de la tecnologia.

Enguany la zona de campionats comptarà amb quatre grans tornejos en línia. Els jocs seran League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone i FIFA17. Els participants, s’hauran d’inscriure prèviament, podran guanyar fins a 2.500 euros, que es repartiran entre els primers i segons classificats de cada categoria.

Aquest any l’organització també ha dividit l’espai en tres altres zones; la zona Lan, la de tallers i conferències i finalment la zona del Museu Retro. A la zona Lan els assistents podran jugar en xarxa de manera gratuïta gràcies a les connexions Ethernet instal·lades.

Durant la Palamós Lan Party els cursos, tallers i conferències que es realitzaran tindran una vessant més formativa i educativa del món tecnològic. Entre els tallers hi destaquen un de robòtica i un dirigit als interessats en la temàtica dels drons.

Per aquells més amateurs, la Lan Party comptarà amb la zona Museu Retro on es pot jugar a diverses màquines Arcade, entre ells el “come-cocos” o els “marcians”.