17.4 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

Palamós licita la reforma del barri de la Platja

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palamós ha obert la fase de contractació a través de concurs públic per dur a terme reformes d’una part del barri de la Platja. El projecte té un preu de licitació  d’1.678.000 euros, amb l’IVA inclòs. Les obres de reurbanització afectaran un tram del carrer de López Puigcerver, entre els carrers del Mar i d’Aragó, la totalitat del carrer de la Riera Aubi, i els travessers Nàpols, Rosselló, Aragó i Mar, entre President Macià i el passeig del Mar.

L’objectiu del projecte és millorar la connectivitat entre el front marítim de Palamós i aquest sector de l’anomenat barri de la Platja. A més, es vol facilitar l’accés al terme municipal de Calonge i Sant Antoni. De fet, gairebé un 10% dels metres quadrats de superfície urbana afectats pel projecte corresponen al municipi calongí.

Altres propòsits són crear una xarxa de clavegueram que separi les aigües plujanes de les residuals, renovar les xarxes de serveis, canviar voreres i paviments per donar prioritat  als vianants i s’eliminaran una trentena d’aparcaments. L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha declarat el següent a Ràdio Palamós.

EL pressupost de l’obra serà una part subvencionada pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (250.000 euros), altre 40% del cost de l’obra aproximadament la pagaran els veïns de la zona amb contribucions especials per valor i la resta l’assumiran l’Ajuntament de Palamós, i en la part proporcional que afecta el seu territori, el de Calonge i Sant Antoni. El termini d’execució de les obres és d’un any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×08 – Perdudes primaverals

En aquest nou episodi dissimulem el fet de no tenir tema amb moltes anècdotes de les nostres últimes setmanes....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -