10 C
Pals
Dijous, 20 novembre 2025
- Publicitat -

Palamós Peix impulsa una campanya per promoure el consum de peix i de la Gamba de Palamós aquest Nadal

L'objectiu és fomentar el coneixement i consum del peix desembarcat a la llotja de Palamós, destacant i garantint al consumidor la màxima qualitat que tenen aquests productes pesquers, idonis pels àpats nadalencs

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Durant aquestes festes de Nadal, Palamós Peix impulsa una campanya per la promoció del consum de peix i de la Gamba de Palamós amb la col·laboració de les diverses peixateries palamosines. L’objectiu és fomentar el coneixement i consum del peix desembarcat a la llotja de Palamós, destacant i garantint al consumidor la màxima qualitat que tenen aquests productes pesquers, idonis pels àpats nadalencs.

Amb l’eslògan “Aquest Nadal, peix de Palamós a taula”, la campanya es promociona mitjançant les xarxes socials i la publicació d’anuncis en mitjans de comunicació, on es destaquen els productes pesquers sostenibles i de primera qualitat desembarcats a la llotja palamosina, a més de suggerir algunes receptes que facin del peix i la gamba el centre de les celebracions.

Aquesta promoció també suma l’oferta de restaurants que té el municipi on poder celebrar les festes de Nadal, amb àpats on el peix i els productes pesquers locals també poden ser els protagonistes.

Postals de Nadal i cuina

A més, aquesta promoció impulsada per Palamós Peix també compta amb l’edició d’unes postals de Nadal on es destaca l’eslògan de la campanya i es proposa una recepta de cuina marinera, amb la descripció dels ingredients que la componen, i que les parades del Mercat Municipal distribueixen entre els seus clients.

Es tracta de postals nadalenques que inclouen quatre opcions de cuina de productes pesquers locals recomanades des de l’Espai del Peix, concretament: pastís de peix amb gambeta blanca, terrina de sardines al cava, peix blau farcit amb salsa de formatge, i el tàrtar de Gamba de Palamós. Aquestes receptes es poden descarregar també mitjançant un codi QR que s’inclou en el revers de la postal. Les postals s’han distribuït principalment a les peixateries del Mercat Municipal.

- Publicitat -
- Publicitat -

Sónar 2026 desvetlla una primera tanda d’artistes amb Skepta, Amelie Lens, Charlotte de Witte i Kelis com a grans reclams

Sónar encén motors per a la seva edició 2026 amb un primer avançament de 31 noms que dibuixen un cartell tan original com divers. El festival barceloní, fidel al seu ADN de celebració de la innovació i la creativitat en la música electrònica i més enllà, ofereix un tast d’allò que arribarà el juny vinent:

Altres notícies