13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Palamós posa en marxa un curs de guia professional de snorkel dins la seva oferta formativa

Aquest curs es durà a terme del 10 de maig al 21 de juny, amb un total de 144 hores de formació, que inclou tant la teòrica com la pràctica, i en aquest cas amb un total de 60 h de pràctiques en empreses del municipi

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós ha incorporat un curs de monitor esportiu com a guia professional de snorkel, dins l’oferta formativa i laboral que va començar a treballar a principis d’any. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, el Projecte Treball als Barris.

El curs de monitor esportiu com a guia professional de snorkel, compta amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS), i amb la inscripció en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC). Aquest curs es durà a terme del 10 de maig al 21 de juny, amb un total de 144 hores de formació, que inclou tant la teòrica com la pràctica, i en aquest cas amb un total de 60 h de pràctiques en empreses del municipi.

Aquest curs és una novetat d’enguany i ja s’ha obert el període d’inscripcions. Per poder formar part de la formació s’ha de ser major de 16 anys, estar inscrit en el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants de feina o de millora, i estar empadronat a Palamós. Les persones que compleixin aquestes condicions poden inscriure’s al curs, fins al 9 de maig, a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós (de dilluns a divendres de 10 a 14 h) carrer de Santa Marta, 6, telèfon: 972 600 380, al correu:  [email protected], o bé per WhatsApp: 670 227 539.

Promoure l’ocupació i la formació

Aquesta proposta formativa i laboral està inclosa dins l’oferta de cursos gratuïts que organitza l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, que enguany tenen lloc de gener a juny i de setembre a octubre. A banda del curs de monitor esportiu com a guia professional de snorkel, també hi ha formacions d’especialista en màrqueting digital, d’operari sector nàutic i de personal de neteja sociosanitari.

L’Àrea de Promoció Econòmica de Palamós ha rebut enguany una subvenció de 175.446,12 euros per executar el programa Treball als Barris, que se sumen als recursos municipals per a poder impulsar durant aquest any 2024 actuacions per al foment de l’ocupació i la inserció sociolaboral, amb l’objectiu de promoure l’ocupació al municipi i fomentar la igualtat d’oportunitats i la no discriminació en el treball de les persones amb especials dificultats.

Aquesta proposta per promoure l’ocupació inclou el desenvolupament de diverses accions que es basen en la realització de cursos de formació laboral amb pràctiques en empreses, la implementació d’un servei d’orientació professional per a persones a l’atur, formació en noves tecnologies, amb un espai  de recerca de feina, i aquest any com a novetat amb la posada en funcionament del Programa d’experiència laboral que permet desenvolupar un pla d’ocupació amb contractació, en aquest cas i durant un període de sis mesos (d’abril a octubre), d’un dinamitzador d’informació i turisme.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -