9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Palamós preveu asfaltar 4.600 metres quadrats de carrers

Palamós començarà a reasfaltar alguns dels seus carrers més important abans d'acabar l'any

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palamós començarà a reasfaltar alguns dels seus carrers més important abans d’acabar l’any. Ja s’estan licitant els treballs d’asfaltatge de diversos carrers del municipi. Es prioritzen els carrers establerts al procés de participació ciutadana de finals de 2016. Els palamosins van demanar donar preferència als carrers amb el paviment més deteriorat, seguit d’aquells on passen més cotxes. I per acabar, els més importants segons si tenen usos comercials, residencials o de serveis.

Començaran pel carrer Arnau Sa Bruguera, un dels principals eixos d’entrada i sortida de Palamós, amb enllaç directe amb la carretera C-31. S’asfaltarà el tram entre el carrer de Joan Rovira i Bastons i el carrer Riera, amb una superfície global de 1.370 m2.

També el tram entre Joan Rovira i Bastons i avinguda de la Llibertat, l’execució d’un projecte de millora urbana que seguirà el que ja es va realitzar el 2015 en la seva primera secció.

Aquests treballs s’arranjaran les voreres, es renovarà l’enllumenat públic i el clavegueram (amb la separació de les aigües plujanes i residuals), i s’enjardinaran els parterres i la ubicació de mobiliari urbà.

El pla de pavimentació també inclou l’asfaltatge i arranjament de l’avinguda de Catalunya en una actuació dividida en dues fases i una superfície total de 2.565 m2.

La primera fase actuarà en el tram d’aquest vial comprés entre els carrers de la Mercè i el de València. La segona ho farà en el tram de l’avinguda de Catalunya situat entre els carrers de València i de Provença.

Un altre punt és el tram del carrer Alba comprés entre l’avinguda de Catalunya i el carrer Indústria (733 m2), on s’inclourà la reurbanització de la vorera dreta (en sentit de la circulació). Aquestes obres permetran l’eixamplament de la vorera així com el canvi de la canonada de distribució d’aigua potable que actualment és de fibrociment.

El cost global de licitació de tots aquests treballs d’asfaltatge i d’urbanització de la vorera del carrer Alba, és de 376.664,40 euros i és previst que la seva execució s’iniciï abans de final d’any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -