17 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Palamós prorroga per tercera vegada el contracte de neteja

Els grups municipals de l'oposició no van donar suport a l’adjudicació

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós va aprovar la tercera pròrroga del contracte de neteja viària i recollida d’escombraries del municipi durant el Ple d’abans-d’ahir. La nova adjudicació serà fins al 30 d’abril del 2024  i tindrà un cost estimat de més de 3’1 milions d’euros. Tot i això, la proposta no va tenir el recolzament dels grups de l’oposició, PSC, Junts i el regidor no adscrit van votar en contra i la CUP es va abstenir.

El nou contracte de neteja del municipi de Palamós incorporarà la recollida de residus porta a porta. El protocol de funcionament es detallarà en una comissió informativa programada pel dia 27 d’abril, segons Ràdio Palamós.

El regidor de Medi Ambient, el republicà Xavier Lloveras, va explicar durant el Ple que el retard en la redacció del concurs per adjudicar el nou contracte havia estat per l’augment dels preus.

Els grups de l’oposició van tenir discursos semblants pel que fa a la gestió del servei de neteja. El portaveu de Junts per Catalunya, Raimon Trujillo, ho va descriure com un problema estructural.

Altrament, la socialista Raquel Gallego atribuïa la mala gestió del servei a l’equip de govern d’ERC.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Divendres i cap de setmana amb ambient diürn de ple estiu

Inici de divendres amb alguns bancs de boira tot i que el sol s'acabarà imposant. La temperatura segueix a l'alça amb màximes de més de 30ºC a extenses àrees del Baix Empordà aquest cap de setmana
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -