20.3 C
Pals
Diumenge, 24 octubre 2021
- Publicitat -

Pals donarà subvencions a families i empreses

Les sol·licituds es podran començar a presentar a partir del dia 26 d’octubre de 2020

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Davant la crisis ocasionada per la COVID-19, l’Ajuntament de Pals ha aprovat dues línies de subvencions.

La primera, destinada a famílies i persones físiques del municipi de Pals que, en el marc de l’estat d’alarma decretat per fer front a la COVID-19, han vist reduïts o eliminats el seus ingressos, el que els ha provocat una situació o el risc d’exclusió social.

L’altra, destinada a establiments comercials, empreses i autònoms amb activitat legalment establerta al municipi de Pals que, en el marc de l’estat d’alarma decretat per fer front a la COVID-19, han vist suspesa la seva activitat o bé han sofert la disminució de la facturació de com a mínim un 50% en els mesos d’abril, maig i juny de 2020 respecte del mateix període de l’any anterior, amb la finalitat de reactivar l’economia del municipi.

Les bases reguladores d’aquests ajuts estan actualment en exposició pública fins el dia 21 d’octubre.

Qui ho pot demanar?

En el cas de les subvencions per a families, ho poden demanar totes aquelles persones empadronades al municipi de Pals, que es trobin en situació de vulnerabilitat d’acord amb l’establert en el Reial Decret Llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social del Covid-19, publicat al BOE del 18 de març de 2020. Podeu veure les condicions que s’han de complir a les bases 5a i 6a de les bases reguladores de la subvenció.

Pel que fa a les subvencions per a empreses, ho poden demanar totes aquelles persones físiques i jurídiques que desenvolupen la seva activitat en un establiment situat al municipi de Pals (un únic beneficiari per establiment) i que tinguin llicència d’activitat al municipi amb anterioritat a l’entrada en vigor el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19. Podeu veure les condicions que s’han de complir a la base 5a de les bases reguladores de la subvenció.

Quan i com ho podeu demanar?

Les sol·licituds es podran començar a presentar a partir del dia 26 d’octubre de 2020, preferiblement a través del tràmit que estarà disponible a la seu electrònica de l’Ajuntament de Pals, o bé presencialment en el Registre d’entrada de l’Ajuntament de Pals. El termini per presentar sol·licituds finalitzarà 10 dies hàbils després de la publicació al BOP de la corresponent convocatòria.

Consulteu aquí tota la documentació que heu de presentar en el cas de ser una familia o una empresa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien abocaments “incontrolats” de terra i runa a Pals sense llicència i a tocar del parc natural del Montgrí

L'Ajuntament admet que no hi ha permís però diu que han aturat l'obra i que no hi ha cap finalitat urbanística
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -