14.7 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

Pals espera que Endesa solucioni els talls d’electricitat aquesta setmana

La zona de la platja de Pals pateix talls de subministrament elèctic continus des del 24 de juliol

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotografia: Joan Galceran, cedida a Ràdio Capital 

Pals pateix talls d’electricitat continuats des de fa un parell de setmanes. Concretament, a la zona de la platja (Puig Vermell, zona del Grau, platja Gran…) els dies 24 i 31 de juliol i 1, 2 i 3 d’agost. Davant d’aquesta situació, molts veïns i negocis de la zona han expressat el seu malestar a l’Ajuntament, que s’ha posat en contacte amb Endesa per demanar unes solucions que esperen que arribin aquesta setmana.

Els talls de llum els han causat les sobrecàrregues que pateixen dos transformadors, el de la zona del càmping InterPals i el de la zona del càmping Playa Brava. Com a conseqüència, alguns dels afectats han estat el càmping InterPals, el Supermercat Jodofi i el Restaurant Sivana Bosc.

Carles Pi, alcalde de Pals, ha explicat a Ràdio Capital que l’Ajuntament s’ha queixat a Endesa, i que l’empresa està treballant per solucionar els talls. Per començar, al transformador de la zona del càmping InterPals s’hi ha posat una “solució molt momentània”: un ventilador per evitar que la temperatura pugi i hi hagi més sobrecàrregues. Tot i això, l’alcalde apunta que la solució “definitiva” ha d’arribar aquesta mateixa setmana.

A la zona del Càmping Playa Brava hi ha el mateix problema, un transformador que se sobrecarrega. Carles Pi explica que Endesa està intentant “sectoritzar” el servei, perquè l’avaria es limiti a un sector i no a tota la zona. En aquest cas, l’empresa encara estudia les sobrecàrregues per veure si continuen i, per tant, cal també una solució definitiva.

Uns problemes de subministrament “molt inoportuns”, segons l’alcalde, ja que arriben en plena temporada turística i quan els negocis afectats (supermercats, càmpings, allotjaments turístics…) estan en ple rendiment i amb una ocupació màxima.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -