10.9 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

Pals reprèn l’activitat de la dinamització dels parcs urbans i les xarxes d’itineraris saludables

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Pals reprèn les activitats emmarcades en el programa de dinamització dels Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris Saludables. Tot i així, i fins a nova ordre, no es faran servir el parcs de salut per evitar el contacte amb els elements del parc segons la normativa vigent. Tanmateix aquesta circumstància no impedeix realitzar sessió d’activitat física en un espai natural fora del parc guardant la distància de seguretat i amb totes les mesures de seguretat de Dipsalut.

Aquest programa s’està implementant per Dipsalut des de 2010, en col·laboració amb els ajuntaments de la demarcació, organitzant sessions d’activitat física dirigides per professionals especialitzats, als Parcs Urbans i a les Xarxes i d’Itineraris Saludables. Els seus objectius són: combatre el sedentarisme i l’obesitat, alhora que proporcionar oportunitats d’interacció social.

A Pals, l’activitat programada es porta a terme els dimecres a les 15.30 h  des del Parc de Salut del Passeig d’Europa, en format caminades o sessions d’activitat física per l’entorn urbà o natura del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts.

Les places són limitades d’acord a la limitació de participants que obliga la normativa vigent i és per això que tot i que en feu difusió, l’accés a l’activitat ja no és lliure i per tant, tota aquella persona que vulgui incorporar-se a l’activitat s’haurà de posar prèviament en contacte amb l’Ajuntament, segons s’indica al cartell, per saber si hi ha places disponibles.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Life Biorgest inverteix en la millora de la biodiversitat al Baix Empordà i finalitza els treballs demostratius

Les intervencions s’han fet a boscos especialment seleccionats del Parc Natural d’El Montgrí, les Medes i el Baix Ter

Altres notícies