9 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Pals reprèn l’activitat de la dinamització dels parcs urbans i les xarxes d’itineraris saludables

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Pals reprèn les activitats emmarcades en el programa de dinamització dels Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris Saludables. Tot i així, i fins a nova ordre, no es faran servir el parcs de salut per evitar el contacte amb els elements del parc segons la normativa vigent. Tanmateix aquesta circumstància no impedeix realitzar sessió d’activitat física en un espai natural fora del parc guardant la distància de seguretat i amb totes les mesures de seguretat de Dipsalut.

Aquest programa s’està implementant per Dipsalut des de 2010, en col·laboració amb els ajuntaments de la demarcació, organitzant sessions d’activitat física dirigides per professionals especialitzats, als Parcs Urbans i a les Xarxes i d’Itineraris Saludables. Els seus objectius són: combatre el sedentarisme i l’obesitat, alhora que proporcionar oportunitats d’interacció social.

A Pals, l’activitat programada es porta a terme els dimecres a les 15.30 h  des del Parc de Salut del Passeig d’Europa, en format caminades o sessions d’activitat física per l’entorn urbà o natura del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts.

Les places són limitades d’acord a la limitació de participants que obliga la normativa vigent i és per això que tot i que en feu difusió, l’accés a l’activitat ja no és lliure i per tant, tota aquella persona que vulgui incorporar-se a l’activitat s’haurà de posar prèviament en contacte amb l’Ajuntament, segons s’indica al cartell, per saber si hi ha places disponibles.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×17

Avui portem alineació de luxe per saber on som i, sobretot, cap a on anem, gràcies l’Oriol Moliner, que...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -