21.4 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

El Parador d’Aiguablava reobrirà el primer de maig després d’anys de renovació

L'establiment va tancar el novembre de 2016 per sotmetre a una reforma integral que ha costat uns disset milions d'euros, a les parets de l'immoble hi lluiran obres de Salvador Dalí, Josep Maria Subirachs, Antoni Tàpies o Joan Miró, entre molts altres

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El Parador d'Aiguablava reobrirà el primer de maig després d'anys de renovació
Loading
/

Les obres a l’hotel begurenc situat al damunt del penya-segat a la cala d’Aiguablava, el Parador d’Aiguablava, han finalitzat i l’hotelera pública està realitzant els últims treballs necessaris de neteja, equipament i decoració perquè l’establiment pugui obrir les seves portes l’1 de maig.

Després de tancar les seves portes el novembre de 2016 per sotmetre a una reforma integral a tots els espais, tant interiors com exteriors. La inversió efectuada ha superat els 17 milions d’euros. Una inversió però que va aixecar recel entre els diputats gironins al Congrés Espanyol l’any 2018 que veien la partida de dos milions d’euros no prioritària. Això va dir, Teresa Jordà d’ERC en aquell moment a Ràdio Capital.

Mentre els diputats en aquell moment criticaven la inversió des del sector hoteler, rebien amb bons ulls la inversió perquè acaba beneficiant a l’entorn com van dir a Ràdio Capital en aquell moment des del Grup Costa Brava Centre.

Una reforma integral al Parador d’Aiguablava però mantenint l’estructura original i afegint obres d’art

El Parador d’Aiguablava ha mantingut la seva estructura original, així com la seva façana, encara que amb imatge renovada. Totes les seves dependències s’han renovat completament. L’establiment consta de 6 plantes i disposa de 78 habitacions que, a partir d’ara tindran nova distribució i nous acabats. A més s’ha incorporat un gimnàs i SPA amb vistes a la cala i s’han millorat les zones exteriors (piscines, solàrium, terrasses i urbanització) eliminat, a més, barreres arquitectòniques.

El Parador d’Aiguablava reobrirà les portes exhibint una destacada obra contemporània catalana. La mostra recull peces com els “Monegros” de José Beulas, “Cennino Cennini o el llibre de l’art” de Modest Cuixart o una interessant pintura abstracta de Joan Hernández Pijuan.

Les obres exposades volen ser un homenatge als grans representants de l’art contemporani català. Entre elles figuren peces d’alguns artistes tan destacats com Salvador Dalí, Rafael Durancamps, Antoni Clavé, Josep Maria Subirachs, Antoni Tàpies o Joan Miró.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -