16.4 C
Pals
Divendres, 20 maig 2022
- Publicitat -

Parlem d’aplicacions mòbils

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui hem estrenat una nova secció al Supermatí d’estiu sobre aplicacions mòbils i portals web interessants. Ens la porta en Pedro Ruiz, que ens introduirà les novetats del món tecnològic cada dilluns a dos quarts de dotze.

Aquest dilluns, hem parlat de quatre aplicacions per a smartphones. La primera, que s’anomena Parental Click, serveix per al control parental i està basada en la jurisprudència del Tribunal Suprem. A través d’aquesta app, conjuntament amb el consentiment de pares i menors, es recaven proves legals i legítimes que es poden presentar en un procés judicial per a demostrar un cas d’assetjament sexual, cibernètic o bé de bullying.

Per altra banda, l’estiu ha aterrat fa més d’un mes i, amb ell, han arribat els tradicionals banys a la platja. Quan anem a la platja, les qüestions que més ens preocupen són l’estat de la mar, la qualitat de l’aigua, la presència o no de meduses, si hi ha onades, si la bandera és verda, groga o vermella, etcètera. Ja fa un temps, la Generalitat de Catalunya va habilitar una aplicació que permetés resoldre tots aquests dubtes i, alhora, que ens dotés de la informació necessària sobre més de 300 platges del litoral català. Es tracta de Platges.cat, que està disponible en set idiomes: català, castellà, francès, anglès, alemany, italià i rus.

També hem tractat una altra aplicació. En aquest cas, per a totes aquelles persones que tinguin moltes tasques a fer al llarg del dia i no oblidar-se d’aquestes, existeix l’aplicació EasilyDo Smart Assistant, que ofereix una multitud d’avantatges relacionades amb la feina i, entre d’altres, t’ajuda a gestionar millor les xarxes socials.

I, per últim, hem esmentat una app que ens ajuda a concentrar-nos quan no ho aconseguim a l’hora de fer les nostres tasques. Es tracta de Tide, que ho possibilita mitjançant la tècnica italiana Pomodoro -en català, tomàquet-, que facilita l’administració del temps dividint els treballs a fer en intervals de 25 minuts.

Totes les aplicacions estan disponibles a Google Play Store i Apple Store.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

PODCAST | Emprenedors: la família Ensesa de l’Hostal La Gavina

Exquisidesa, senzillesa, humilitat, ànima, essència, història, art i cultura. Tot, servit en un entorn elegant, luxós però acollidor, proper i familiar, entre Sa Conca i la Badia de St Pol
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -