9.2 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Passejar el gos a Palamós: no més lluny de 300 metres i de manera individual

El Ban municipal sobre les limitacions de treure a passejar el gos en època de coronavirus també estableix que no es pot anar a comprar i passejar el gos a la vegada.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palamós ha establert ja les limitacions pel que fa a treure el gos a fer les seves necessitats mentre duri el confinament. D’aquesta manera, han informat que només es pot treure a passejar el gos de manera individual i que la passejada ha de ser el temps mínim imprescindible i s’ha de fer a l’entorn de la residència habitual, no més lluny de 300 metres. També han establert que no es pot anar a comrpar i passejar el gos a la vegada i que s’ha d’evitar el contacte amb altres persones i animals, i en tot cas, mantenint sempre la distància de seguretat de 2 metres.

De la mateixa manera, han recordat que és d’obligat compliment la recollida de les defecacions dels animals així com evitar les miccions en els parcs infantils, zones d’esbarjo, zones enjardinades, les façanes d’edificis i en el mobiliari urbà.

També han dit que resten vigents les normes contemplades en l’Ordenança Municipal de Protecció, Control i tinença d’Animals en relació als animals a les vies i espais públics.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×21 – 28 febrer 2024

TRACKLIST SAINT MOTEL – MY TYPE SCOUTING FOR GIRLS – THIS AIN’T A LOVE SONG BLUR – COFFEE & TV VANCE JOY –...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -