Patxi Otamendi

Ahir es va tancar el procés per a presentar les candidatures per a la presidència del Palamós, i finalment només es va presentar la llista de Junts pel Degà, encapçalada per Patxi Otamendi. Joan Pau Pérez, president fins a l’agost passat, va anunciar públicament la seva renúncia a presentar llista, cosa que deixava força pla el camí per a Otamendi, que s’estalviarà les eleccions.

Avui s’ha reunit la junta electoral per a formalitzar al nou president, però no es farà oficial fins divendres, ja que els socis tenen tres dies per impugnar la candidatura. Si no hi ha res de nou, divendres Patxi Otamendi serà el nou president del Palamós.

Divendres s’acabarà així un llarg i convuls procés que es va iniciar amb el descens de l’equip a Primera Catalana. Això va fer que alguns socis, sota el nom Junts pel Degà, presentessin fins a tres mocions de censura que no es va arribar a votar mai. Finalment, a l’agost, la junta de Joan Pau Pérez va dimitir, però per diverses desavinences, que van necessitar fins i tot mediació federativa i municipal, van allargar el procés fins ara.

Otamendi, en una entrevista al Supermatí del passat 23 d’octubre, va afirmar que l’objectiu principal de la seva candidatura és tornar a il·lusionar a la gent de Palamós amb l’equip, i sobretot, involucrar-los amb el club, en definitiva, col·lectivitzar el dia a dia del Palamós.

 

Si no hi ha cap impugnació, divendres Patxi Otamendi serà proclamant president del Palamós Club de Futbol.