15.1 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

PDeCAT i COET rebutgen la congelació de les taxes a Torroella

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els grups municipals del PDeCAT i de COET rebutgen la congelació de les taxes municipals que el govern de Torroella de Montgrí va presentar al ple de la setmana passada.

Tots dos grups rebutgen “la manca de diàleg” que han pogut tenir amb el govern i que aquest no atén les seves posicions.

El Partit demòcrata ha decidit no presentar cap proposta per modificar les taxes com una forma de protesta. Parla el portaveu del PDeCAT, Jordi Cordón, en declaracions a Ràdio Capital.

Ara bé, si haguessin arribat a fer alguna proposta, Cordón afirma que haurien demanat “reduir un 18% els impostos directes en general i un 12% els indirectes”.

Per la seva banda, el grup municipal COET insta també el govern a no congelar les taxes i a reduir la pressió fiscal en els impostos que consideren que afecten més les famílies. Un 5% menys en l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica i una reducció que no concreten en l’Impost de Béns Immobles.

També demanen rebaixar un 10% l’Impost sobre les construccions, instal·lacions i construccions i augmentar un 25% les bonificacions per l’obertura d’establiments comercials.

El seu portaveu, Gregori Sarquella, també acusa el govern de ser poc democràtic.

Asseguren que estan oberts, durant tot el mandat, a revertir la situació. Però que ho veuen difícil perquè el govern té majoria al Ple.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mirades ’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, presenta els projectes de disset artistes

El Festival de Fotografia del Baix Empordà, Mirades '23, tindrà lloc del 24 de març al 23 d'abril a...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -