8.1 C
Pals
Dimarts, 25 Febrer 2020

Torroella congela taxes i continua reduint deute

El més llegit

Costes no pagarà la reparació del passeig marítim a Llafranc si no el redueixen

La reparació del passeig marítim de Llafranc és prioritària per l'Ajuntament de Palafrugell, però des de costes asseguren que no pagaran la reparació si no es redueixen les dimensions

L’ajut de Costes per reparar els danys del Gloria a Calonge, “lluny” de la “inversió necessària”

El consistori calongí va xifrar els desperfectes en 1,5 milions d'euros, i Costes de l'Estat destinarà 250.000 euros pels danys a les comarques gironines

La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca guanyadora de la Gran Rua de Carnaval 2020 a Castell-Platja d’Aro

Competint pel guardó de Carrossa Gran i de millor Disfressa, la colla carnavalesca s'ha emportat els dos amb 500 i 50 punts respectivament per premi

Posen fi a l’agulla per construir el nou pont del Ter a Torroella de Montgrí

Aquesta és una esperada infraestructura que té l'objectiu d'intentar reduir el trànsit a Torroella de Montgrí a l'estiu

Sol i gran amplitud tèrmica

Inici de setmana amb temps gairebé primaveral i domini del Sol. El fred del matí contrastarà amb l'ambient suau del migdia quan el termòmetre arribarà als 20ºC.

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí congela els impostos i taxes municipals. El consistori va tancar l’exercici del 2016 amb bons números i continua reduint l’endeutament. De cara a l’any que ve, preveu una nova rebaixa de la taxa d’escombraries, que serà d’un 3% en les domèstiques i un 2% en les industrials.

Torroella de Montgrí va tancar el 2016 amb un romanent de tresoreria de 611.000 euros, que preveu destinar a sostenibilitat, medi ambient, turisme i reducció del crèdit. El govern municipal preveu que l’endeutament se situarà en un 63,5 per cent a finals d’any. Això seria 2 punts per sota de la previsió inicial. La bona salut dels números municipals situen l’endeutament lluny del 75 per cent de límit que fixa la llei per poder tenir més autonomia de finançament. Enguany farà una reducció anticipada de 141.000 euros de crèdit. Aquesta política li haurà permès estalviar-se uns 24.000 euros en interessos aquest 2017.

La bona dinàmica també es manifesta en el fet que l’Ajuntament està pagant a uns 15 dies de mitjana les factures dels proveïdors, una ràdio molt per sota dels 60 dies que fixa la llei.

Últimes notícies

La música que escolteu és una merda

Aquesta música és una merda. És el que em deia el meu pare a mi quan entrava a la...

Canvi de temps amb més núvols i descens de la temperatura

El pas d'un front portarà més núvols, sobretot cap a la tarda, i descens de la temperatura.

L’ACA invertirà 17 milions d’euros en tot l’eix del Fluvià i del Ter

S'han reunit amb els alcaldes i alcaldesses del Baix Empordà per tractar les conseqüències del temporal, i de fet, ja ha començat els treballs per reparar la mota del Ter a Torroella de Montgrí.

Moren 50 porcs en un accident d’un camió a la Tallada d’Empordà

Els bombers de Catalunya, juntament amb el Grup d’Emergències Veterinàries del Cos, han estat treballant aquest matí en l’accident d’un camió que carregava porcs i en el que 50 d’aquests han perdut la vida.

Pobresa

  No es pas aqueta nit que us podré donar totes les informacions sobre la pobresa que seguim patint en aquest començament de 2020, entre...

Més notícies