19.4 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Torroella congela taxes i continua reduint deute

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí congela els impostos i taxes municipals. El consistori va tancar l’exercici del 2016 amb bons números i continua reduint l’endeutament. De cara a l’any que ve, preveu una nova rebaixa de la taxa d’escombraries, que serà d’un 3% en les domèstiques i un 2% en les industrials.

Torroella de Montgrí va tancar el 2016 amb un romanent de tresoreria de 611.000 euros, que preveu destinar a sostenibilitat, medi ambient, turisme i reducció del crèdit. El govern municipal preveu que l’endeutament se situarà en un 63,5 per cent a finals d’any. Això seria 2 punts per sota de la previsió inicial. La bona salut dels números municipals situen l’endeutament lluny del 75 per cent de límit que fixa la llei per poder tenir més autonomia de finançament. Enguany farà una reducció anticipada de 141.000 euros de crèdit. Aquesta política li haurà permès estalviar-se uns 24.000 euros en interessos aquest 2017.

La bona dinàmica també es manifesta en el fet que l’Ajuntament està pagant a uns 15 dies de mitjana les factures dels proveïdors, una ràdio molt per sota dels 60 dies que fixa la llei.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -