17 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Perquè sí!

La petita Ermita de Sant Elm, construïda sobre una fortificació i que ens mostra la badia de Tossa de Mar per un costat i una panoràmica de Sant Feliu de Guíxols per un altre és un exemple de vida que tots i totes hauríem de seguir. Senzilla i imponent, majestuosa i simple, discreta i elegant…

Tots i totes podem veure’ns reflectits en aquesta edificació que s’erigeix sobre una ciutat meravellosa que s’ha de veure a sí mateixa com a tal. El primer pas, l’acceptar-nos i estimar-nos com cal seria als ciments, a la fortificació, i el poder estimar i gaudir el que ens volteja constituiria la panoràmica de dues visions úniques i molt especials.

Ferran Agulló, periodista, poeta, gastrònom i polític va veure reflectit aquest poder i aquesta màgia que desprenen aquestes terres ja fa més de mig segle, i ho va transmetre a través de les seves paraules, batejant just en aquest racó de Sant Elm a la Costa Brava al 1963. D’aquest fet ens queda el monòlit commemoratiu on es llegeix “ Des d’aquesta trona de Sant Elm Ferran Agulló intuí la idea de batejar la Costa Brava”.

Fem que no només quedi aquest monòlit! Els i les habitants de la Costa Brava som braus/ves, conqueridors/res, artistes, sensibles… No ens limitem a veure! Mirem, sentim i vibrem!!! Per què? Perquè som vius, perquè sí!!!

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios