16.8 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

Platja d’Aro podria modificar les hores de tall a l’eix central

Les queixes d’alguns comerciants podrien fer que es flexibilitzi el tall al trànsit a l’avinguda s’Agaró.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El tall al trànsit de l’eix comercial de l’avinguda s’Agaró ha despertat algunes crítiques per part d’alguns petits comerciants, ja que des de la setmana passada està barrat. El 4 de maig, es va explicar com a finalista la idea del tall al trànsit als comerciants. I avui, l’Ajuntament ha tingut una reunió amb les diferents associacions del municipi per veure les opinions que tenen respecte a aquest aspecte.

La polèmica prové de la reconfiguració de la calçada amb un únic carril que vol dur a terme el govern de Castell-Platja d’Aro (PSC-ERC-Comuns). Segons El Punt Avui, l’alcalde Maurici Jiménez, va defensar que la idea s’havia aprovat en el marc del consell de Desenvolupament Econòmic local, i de cara a talls de tardes i nits.

Des de l’Adem, creuen que abans de tenir una opinió formada cal avaluar els resultats de l’estiu amb un carril, confrontar-los amb els de l’estiu passat –amb dos carrils i sense aparcament– i decidir si l’eix es deixa com estava. Manuel Canadell, president de l’associació empresaris, explicava que com a entitat falta aquesta base de dades per fer una bona avaluació de la millor opció per l’eix central.

El president avança que s’espera una gran afluència de visitants per aquest estiu i potser altres casuístiques poden influir en el trànsit econòmic. Per això, comenta que falta veure com es presenta en l’àmbit empresarial aquest estiu 2021.

Després de la reunió, falta veure si l’Ajuntament decideix flexibilitzar les restriccions, una decisió que la prendrà el consell de Desenvolupament Econòmic local. Per exemple, la tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Montse Rovira, plantejava dilluns la possibilitat d’endarrerir l’hora del tall al trànsit més cap al vespre. O també, restringir-la als caps de setmana, fora de la temporada alta de juliol i agost.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -