12 C
Pals
Dijous, 30 novembre 2023
- Publicitat -

Platja d’Aro ha acabat les obres per travessar l’avinguda de s’Agaró a l’alçada del pont Ridaura

El projecte formava part dels Pressupostos Participatius de 2018

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les obres de la zona de pas de l’avinguda de s’Agaró a l’alçada del pont Ridaura han acabat i ja es pot travessar amb tota seguretat.

El projecte havia tingut el suport de més d’una tercera part dels ciutadans que van votar-hi en els Pressupostos Participatius de 2018.

Tal com informa Ràdio Platja d’Aro, les obres van començar l’octubre passat i han costat uns 90.000 euros. Concretament, s’hi ha construït una escala accessible amb solera i esgraons de formigó i acabat raspallat. A més, per a les persones que utilitzen la Via Verda en bicicleta, s’ha col·locat una rampa amb perfil d’alumini.

Finalment, s’ha creat un pas de vianants intel·ligent. S’hi ha col·locat un semàfor vertical per a la regulació del trànsit dels vehicles i un semàfor horitzontal intel·ligent. A més s’ha instal·lat una il·luminació horitzontal, una de vertical i una retroil·luminada en estat nocturn.

Fotografia de Ràdio Platja d’Aro

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×10 – 29 novembre 2023

TRACKLIST BLEACHERS – ALMA MATER ALT-J – BREEZEBLOCKS PAOLO NUTINI – JENNY DON’T BE HASTY FOO FIGHTERS – TIMES LIKE THESE TAME IMPALA –...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -