21 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Pol Purgimon ens meravella amb ‘Res més’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

‘Res més’ és la segona cançó que Pol Purgimon fa amb en Joan Colomo a la producció, després d’Em fas sentir tan bé. En Joan té una mirada pop que interessa al músic i afirma que s’han entès molt bé.

Sobre aquesta nova cançó explica que, “teníem ganes de fer unes ballarugues i amb en Joan Colomo i la banda vam decidir afegir unes percussions de reggaeton a la cançó. Necessitava una mica d’alegria, molt de pop en vena i de cantar als meus amors impossibles. De seguida se’m va enganxar una tornada repetitiva i vam trobar que aquesta fórmula musical era la que s’acoblava millor al missatge.”

En termes generals, les cançons de Pol Purgimon són un mosaic pop. De melodies que s’enganxen com un xiclet, fetes des de la intimitat de la seva habitació amb vistes al Montseny. I barregen motius a priori tan diferents, que van de la sensibilitat rural, als sons urbans, electrònics i artificiosos. La seva sonoritat bascula entre elements de la pròpia música de Joan Colomo, però també de l’escena pop internacional i de les tendències del panorama català.

A més de fer música, Pol Purgimon és periodista de professió i un dels principals referents de la comunicació al Baix Montseny i al conjunt del Vallès Oriental.

L’entrada Pol Purgimon ens meravella amb ‘Res més’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Recomanació literària: “I diumenge, meteorit” d’Albert Pijuan

Aquesta setmana, la Maria Teresa Calabús de la Llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí, ens recomana aquest llibre...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -