14.4 C
Pals
Dijous, 28 octubre 2021
- Publicitat -

La portada – 13-12-2016

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img
En Miquel Curanta és el codirector de Ràdio Capital i és el director del Club TR3SC

Diuen els hotelers que el pont ha estat molt fluix en termes d’ocupació. Que només a les zones del Pirineu gironí han registrat una ocupació del 75%, contra el 40% a les zones de costa.
No entenc per què? No concebo entendre, com pot ser que a mes de desembre, els hotels de la costa brava siguin buits. No entenc com no hi han bufetades per ocupar habitacions de 70 i 80€ la nit, per poder venir a passar el pont a les nostres platges que ofereixen bon sol, calor, bon menjar, sortides amb vaixell per mar en calma i paelles a alta mar, com si es tractés d’un anunci de cervesa mediterrània.
Desconec la dinàmica que empeny les persones a moure’s per la costa a plè mes de desembre i la meva ignorància, no em deixa entendre com és possible que amb la gran oferta cultural que hi ha aquests dies a l’Empordà, la bona temperatura que tenim, que no fa gens de vent, no empeny autèntiques gernacions de turístiques cap al paradís del turisme Quilòmetre 0.
Tampoc acabo d’entendre, com és possible que l’ocupació al pirineu sigui del 75%. Total, només hi han no sé quants centímetres de neu verge i total, parlem dels únics llocs de Catalunya, on per temperatura, la tardor és tardor i no estan a 19 graus a plè desembre. Per tot això, no entenc res. Dec ser jo, que tinc la mirada curta

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Es desbrossen i netegen camins rurals d’accés a la Bisbal, Sant Pol i Castell d’Empordà

S’ha fet desbrossament de diversos camins rurals d’accés a la Bisbal d’Empordà, així com als nuclis de Sant Pol i de Castell d’Empordà. Alhora, també se n’ha netejat els marges per tal que puguin desaiguar correctament.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -