22.7 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

La portada – 17-01-2017

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

En Miquel Curanta és el codirector de Ràdio Capital i és el director del Club TR3SC

Què hi passa a La Bisbal? Ja fa uns anys, que la capital de la comarca acumula una serie d’assumptes que pertorben el funcionament regular de la ciutat, que lluny de decréixer augmenten.

Episodis d’aigua contaminada, polèmiques per incivisme veïnal que van convertir algunes zones en petits abocadors incontrolats, l’etern culebrot de la biblioteca, que si un (enèsim) jutge no fa un exercici gairebé de clemència haurà d’anar a terra, tot i no haver-se ni estrenat, la congelació de tot el pressupost per inversions del 2016, derivada d’un conflicte amb Sorea i que encara està per solucionar i el capítol d’ahir a la tarda: Un possible cas de legionel·losi a les instal·lacions esportives municipals.

Llegit així, de cop semblaria que la cosa és greu… i ho és. Perquè l’equip de govern, que pot no ser el culpable, però ara és el responsable de maldar-hi, ha de poder tancar d’una vegada tots aquests capítols per poder dedicar-se a gestionar més i millor la realitat quotidiana del poble.

Ja em sembla encomiable tenir sobre la taula tots aquests embolats i no sortir corrents, però cal que puguin tancar carpetes i comencin a gestionar el demà d’un poble que necessita recuperar el seu esplendor social i cultural.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

[VÍDEO] Rescaten una persona després de caure a les roques del camí de ronda de Tamariu

Els Bombers van rebre l'avís a les 16:14 de la tarda. Van acudir-hi amb un helicòpter del GRAE per tal de facilitar l'accés i van immobilitzar el peu a l'excursionista
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -