9.6 C
Pals
Dijous, 28 gener 2021

Presentació del nou equip de govern de Santa Cristina al personal municipal

El més llegit

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

Monells, escenari d’una nova sèrie original de Netflix

Durant aquests darrers dies Monells ha estat escenari d'una nova producció original de Netflix. Es tracta del rodatge de 'Los herederos de la Tierra', la continuació de l'èxit 'La catedral del mar', que es va començar a gravar a Barcelona ja fa un parell de mesos. 

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.

La Junta Electoral ordena retirar la pancarta de ‘Llibertat presos polítics’ de la façana de l’Ajuntament de Palamós

La Junta Electoral de Zona de la Bisbal d'Empordà ha ordenat retirar les pancartes, llaços, estelades i "altres símbols partidistes" de l'Ajuntament de Palamós.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El nou equip de govern de Santa Cristina d’Aro, integrat pèls 6 regidors d’ERC i els 3 de Junts per Catalunya (JxCat), va Fer Ahir un acte de presentació oficial dels Seus Integrants i els Seves Funcions i responsabilitats a tot el personal de l’Ajuntament. L’acte, que és va fer a la sala de plens, va servir per Tenir un primer Coneixement i / o contacte entre electes i Treballadors. L’alcaldessa, Lourdes Fonts (ERC), va donar compte Quant l’Cartipàs municipal, explicant Les àrees responsables de cadascún dels regidors, algunes de les quals són compartides. “Estem aquí per Treballar paper poble”, va recordar l’alcaldessa, que confia amb la implicacions organit dels Treballadors per “tirar Endavant el poble”. A més, va exposar a Tots els Treballadors municipals que “tots podin venir a veure’m”.

Cartipàs:

Lourdes Fonts (ERC). Alcaldessa.

Àrees: Administració, coordinació i secretària; Comandament Policia Municipal; Governació, Seguretat Ciutadana i trànsit (compartida); Relacions institucionals i supramunicipals; Via pública i Senyalització viària (compartida); Transport i mobilitat (compartida); Serveis municipals; Protecció Civil i ADF (compartida), i Atenció Ciutadana, informació, informàtica, gestió documental, tats I Transparència (compartida).

Josep Xifra (ERC). Primer tinent d’alcalde.

Àrees: Ordenació, Planejament, gestió i disciplina urbanística; Polítiques de Sòl i habitatge; Promoció i gestió d’Habitatges; Llicències d’obris i activitats; Edificis municipals; Habitatge Jove; Via pública i Senyalització viària (compartida), i Comunicació i informació.

Jaume Quintana (JxCat). Segon tinent d’alcalde.

Àrees: Participació Ciutadana; Personal i recursos humans; Obra pública; Hisenda i compres, i Relacions amb entitats urbanístiques (urbanitzacions).

Imma Martí (JxCat).Tercera tinenta d’alcalde.

Àrees: Sanitat; Joventut; Acció Social; Banc d’Aliments; regidoria de la Dona, i Punt d’Igualtat.

Sílvia Fonoll (ERC). Quarta tinenta d’alcalde.

Àrees: Atenció ciutadana, informació, informàtica, gestió documental, dades i transparència (compartida); Promoció Econòmica; Turisme, comerç i indústria; Mercats a la via pública; Relacions amb associacions professionals; Brigada municipal (compartida); Servei de neteja (compartida), i Ràdio Municipal.

Anna Buxó (ERC). Regidora.

Àrees: Esports i gestió d’Instal·lacions esportives; Transport i mobilitat (compartida); Governació, Seguretat Ciutadana i trànsit (compartida), i Activitats de lleure.

David Segarra (ERC). Regidor.

Àrees: Ensenyament; Relacions amb l’AMPA, CEIP i IES; Escola Bressol; Medi Ambient; Deixalleria municipal; Polítiques d’Estalvi energètic, i Protecció Civil i ADF (compartida).

Agustina Gorina , (ERC). Regidora.

Àrees: Escola de música; cultura; Patrimoni Historicoartístic; Biblioteca; Arxiu històric i activitats de divulgació, i Metge rural.

Jordi Aviñó , (JxCat). Regidor.

Àrees: Brigada municipal (compartida); Servei de Neteja (compartida); Festes i oci; Colles de Carnaval; Gestió de l’escorxador, i Cementiris municipals.

equipdegovern03

equipdegovern01equipdegovern02

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Life Biorgest inverteix en la millora de la biodiversitat al Baix Empordà i finalitza els treballs demostratius

Les intervencions s’han fet a boscos especialment seleccionats del Parc Natural d’El Montgrí, les Medes i el Baix Ter

Altres notícies