21 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

Presentació del nou equip de govern de Santa Cristina al personal municipal

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El nou equip de govern de Santa Cristina d’Aro, integrat pèls 6 regidors d’ERC i els 3 de Junts per Catalunya (JxCat), va Fer Ahir un acte de presentació oficial dels Seus Integrants i els Seves Funcions i responsabilitats a tot el personal de l’Ajuntament. L’acte, que és va fer a la sala de plens, va servir per Tenir un primer Coneixement i / o contacte entre electes i Treballadors. L’alcaldessa, Lourdes Fonts (ERC), va donar compte Quant l’Cartipàs municipal, explicant Les àrees responsables de cadascún dels regidors, algunes de les quals són compartides. “Estem aquí per Treballar paper poble”, va recordar l’alcaldessa, que confia amb la implicacions organit dels Treballadors per “tirar Endavant el poble”. A més, va exposar a Tots els Treballadors municipals que “tots podin venir a veure’m”.

Cartipàs:

Lourdes Fonts (ERC). Alcaldessa.

Àrees: Administració, coordinació i secretària; Comandament Policia Municipal; Governació, Seguretat Ciutadana i trànsit (compartida); Relacions institucionals i supramunicipals; Via pública i Senyalització viària (compartida); Transport i mobilitat (compartida); Serveis municipals; Protecció Civil i ADF (compartida), i Atenció Ciutadana, informació, informàtica, gestió documental, tats I Transparència (compartida).

Josep Xifra (ERC). Primer tinent d’alcalde.

Àrees: Ordenació, Planejament, gestió i disciplina urbanística; Polítiques de Sòl i habitatge; Promoció i gestió d’Habitatges; Llicències d’obris i activitats; Edificis municipals; Habitatge Jove; Via pública i Senyalització viària (compartida), i Comunicació i informació.

Jaume Quintana (JxCat). Segon tinent d’alcalde.

Àrees: Participació Ciutadana; Personal i recursos humans; Obra pública; Hisenda i compres, i Relacions amb entitats urbanístiques (urbanitzacions).

Imma Martí (JxCat).Tercera tinenta d’alcalde.

Àrees: Sanitat; Joventut; Acció Social; Banc d’Aliments; regidoria de la Dona, i Punt d’Igualtat.

Sílvia Fonoll (ERC). Quarta tinenta d’alcalde.

Àrees: Atenció ciutadana, informació, informàtica, gestió documental, dades i transparència (compartida); Promoció Econòmica; Turisme, comerç i indústria; Mercats a la via pública; Relacions amb associacions professionals; Brigada municipal (compartida); Servei de neteja (compartida), i Ràdio Municipal.

Anna Buxó (ERC). Regidora.

Àrees: Esports i gestió d’Instal·lacions esportives; Transport i mobilitat (compartida); Governació, Seguretat Ciutadana i trànsit (compartida), i Activitats de lleure.

David Segarra (ERC). Regidor.

Àrees: Ensenyament; Relacions amb l’AMPA, CEIP i IES; Escola Bressol; Medi Ambient; Deixalleria municipal; Polítiques d’Estalvi energètic, i Protecció Civil i ADF (compartida).

Agustina Gorina , (ERC). Regidora.

Àrees: Escola de música; cultura; Patrimoni Historicoartístic; Biblioteca; Arxiu històric i activitats de divulgació, i Metge rural.

Jordi Aviñó , (JxCat). Regidor.

Àrees: Brigada municipal (compartida); Servei de Neteja (compartida); Festes i oci; Colles de Carnaval; Gestió de l’escorxador, i Cementiris municipals.

equipdegovern03

equipdegovern01equipdegovern02

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La cuina de l’Empordanet presenta “De la llotja a la cuina”

Amb ‘De la Llotja a la Cuina’, La Cuina de l’Empordanet compta amb la col·laboració del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava per tirar endavant diverses accions de valorització del peix local que ja estan realitzades o es troben en marxa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -