Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

17.5 C
Pals
Dissabte, 24 maig 2025
- Publicitat -

Presentades les IV Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals

S’hi presentaran més d’una dotzena d’elaboracions fins el 17 de febrer

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ja han començat les IV Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals, i duraran fins al dia 17 de febrer. L’inici d’aquesta nova edició ha tingut lloc a la banda sud de la Gola del Ter, a Torroella de Montgrí.

La presentació de les jornades d’enguany ha començat a les 11 hores i hi ha assistit Es Portal Hotel Gastronòmic, Sa Punta i Sol Blanc. A més, hi han intervingut el pescador artesanal d’Angula del Ter, Juli Carbó, i també els xefs Joan Carles Sànchez, Ivan Beumala i Jordi Ribas, dels restaurants participants

El pescador d’Angula del Ter, Juli Carbó, ha destacat que aquesta temporada està sent molt bona i està previst que es tanqui a principis de mar. A més, també ha fet una demostració d’aquest tipus de pesca artesanal i regulada amb 8 mesos de veda.

Es presentaran una dotzena de plats i elaboracions diferents. Així, es pretén fer més accessible el tast de les angules amb diferents combinacions. Per exemple, a la brasa, amb la seva emulsió, amb pasta fresca i ou o bé, amb truita dròpola i panxeta, entre d’altres. A més, per acompanyar els plats també se serviran vins seleccionats i recomanats com, Pur i Mar de Mas Oller i Subirat Parent i Rosat’17 de Mas Geli.

- Publicitat -
- Publicitat -

El Parc Natural del Montgrí avalua l’impacte del busseig a les Medes per fer l’activitat més sostenible

Un estudi impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter confirma que les immersions...

Altres notícies