9.7 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Primer pas per ampliar el CAP de la Bisbal d’Empordà

El Ple de l'Ajuntament de la Bisbal va aprovar una modificació del POEM de l’illa en què hi ha la Torre Maria i el CAP Doctora Casaponsa. Aquesta ha passat a ser "zona d'equipaments", cosa que permetria fer-hi l'ampliació del CAP

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ple Ordinari de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va aprovar per unanimitat una modificació del planejament municipal (POEM) per qualificar íntegrament com a zona d’equipaments l’illa en què hi ha la Torre Maria i el CAP Doctora Casaponsa. 

L’aprovació es va fer amb els vots a favor de tots els grups polítics. Així doncs, l’Ajuntament de la Bisbal aposta per suprimir la peça residencial amb front al carrer Aigüeta i el carrer Frederica Montseny per tal d’incorporar-lo a la zona d’equipaments i permetre l’ampliació de l’actual CAP i de la vorera de la carretera. L’alcalde de la Bisbal, Enric Marquès, explica que l’objectiu és que l’ampliació del CAP arribi “fins l’Aigüeta” i poder oferir a la Bisbal l’espai mèdic que necessita. 

Marquès també va explicar que la previsió és iniciar ara un període d’exposició pública, i que es preveu que d’aquí un any ja es pugui posar l’espai en mans del Departament de Salut. D’aquesta manera, segons el que Salut ha transmès al consistori, l’ampliació es podria dissenyar, realitzar i acabar en els propers 4 o 5 anys. 

Una ampliació molt necessària pel CAP de la Bisbal, que després de 25 anys en funcionament “s’està quedant petit”, segons expliquen des de l’Ajuntament. 

Tot plegat, però, requereix expropiacions que ja s’han explorat amb la propietat. És per això que, en aquest sentit, l’Ajuntament ha previst una partida específica per a dur a terme expropiacions com aquesta i d’altres en el Pressupost General Municipal del 2021.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Palamós visita el camp del Valls

Gràcies al gran triomf de la setmana passada per 5 gols a 1 davant del Sants, els blau-i-grocs s'han allunyat de la zona perillosa i ara ocupen l'onzena plaça de la Lliga Elit
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -