19.1 C
Pals
Dimecres, 31 maig 2023
- Publicitat -

Una quarantena d’ofertes per al projecte d’urbanització de Mont d’Aro

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha rebut 40 ofertes d’empreses constructores per executar el projecte d’urbanització de Mont d’Aro. El pressupost de la licitació és de 2,7 milions d’euros.

El projecte el financen els propietaris, en la seva totalitat. Segons Diari de Girona, la quarantena d’ofertes ha estat ben rebuda pel govern municipal, que la considera una xifra elevada. El projecte d’urbanització de Mont d’Aro afecta més de 200 finques i preveu la renovació de tots els serveis i la creació del clavegueram. Inclou la recollida de les aigües de pluja, el soterrament i renovació dels serveis de telefonia i enllumenat, a més de l’asfaltatge de les calçades i voreres, que en alguns punts es troben bastant deteriorades. Es preveu que el procés d’adjudicació s’acabi a l’abril i que les obres comencin al maig, tot i que s’aturaran durant l’estiu. Segons els terminis previstos pel consistori, els treballs s’enllestiran el primer semestre del 2019.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

[MAPA INTERACTIU] Què han votat els teus veïns? El resultat de les eleccions municipals 2023 al Baix Empordà

Diversos partits, però un únic guanyador deixen clara la postura dels teus veïns a les eleccions municipals d'enguany al Baix Empordà, comprova quin ha estat el partit més votat al teu carrer
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -