25.3 C
Pals
Dissabte, 21 maig 2022
- Publicitat -

Santa Cristina instal·la 4 nous desfibril·ladors a l’espai públic

Cadascun d’aquests DEA es troba dins d’una cabina especialitzada amb un cartell informatiu que n’explica el seu funcionament, i compta amb servei de trucada automàtica als serveis d'emergència.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Santa Cristina ha incorporat 4 nous desfibril·ladors que, sumats als 4 que ja hi havia, cobreixen les localitzacions més aïllades del municipi.

Concretament, els DEA estan situats a l’antic ajuntament, l’oficina de turisme, pavelló esportiu, Romanyà, Rosamar, Sant Miquel d’Aro, Vall Repòs i Mas Trempat.

Cadascun d’aquests DEA es troba dins d’una cabina especialitzada amb un cartell informatiu que n’explica el seu funcionament, i compta amb servei de trucada automàtica als serveis d’emergència.

El mateix desfibril·lador disposa d’un servei de veu que dona instruccions en diferents idiomes. A més, dins la cabina s’hi troba un petit kit d’útils per a l’actuació i dos ressuscitadors (un infantil i un d’adult) per tal de ventilar manualment a pacients amb problemes de respiració o per casos d’aturada cardiopulmonar. També disposa de reservori d’oxigen i connexió a ampolla d’O2.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Olga Andrino exposa a Castell d’Aro

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, del 21 de maig al 3 de juliol d’enguany. Inauguració dissabte 21 de maig (19 h) amb la presència de l’artista i presentació del catàleg commemoratiu editat pel consistori
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -