9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

Tot a punt per la 4a edició de l’Indilletres

“Tot l’important ja està fet, només falta executar-ho”. Així ho ha confirmat avui al Supermatí de Ràdio Capital una de les impulsores d’Indilletres, Dolors Figueres. La quarta edició de la fira se celebra aquest cap de setmana, els dies 4 i 5 de desembre, al pavelló firal de la Bisbal d’Empordà.

Sota el lema “Passió per la llengua i els llibres”, els promotors esperen consolidar-se com la principal fira de llibres de les comarques gironines. Per aconseguir-ho, l’edició d’enguany comptarà amb la participació de Quim Torra, l’alcalde del municipi i el president d’Indilletres en la inauguració al pavelló firal, dissabte a les 10:30h. Dolors Figueres ha recordat que l’expresident de la Generalitat està convidat com a editor i que presentarà el llibre “CAIMÓ” de Toni Strubell dissabte a les 12h. A més, la fira tindrà una quarantena d’editorials, tres llibreries locals i una quarantena d’activitats programades. Ràdio Capital també hi estarà present.

Figueres explica que totes les editorials participants són independents, de gent que treballa el seu producte amb “cura i amor”; i amb tot tipus de temes, com per exemple, d’història o novel·les. Afegeix que els autors dels llibres sempre expliquen el seu producte amb detall i desperten l’interès dels assistents.

Durant el dia, tant dissabte com diumenge, hi haurà les presentacions de les editorials i els debats que ha organitzat la mateixa entitat. Al vespre, però, hi ha altres activitats. En primer lloc, el dissabte al vespre hi haurà un recital poètic i musical fet per Toti Soler i Cinta Masip al teatre Mundial, al qual s’hi podrà assistir a través d’una entrada que la fira regala a les persones que comprin un llibre, per així “incentivar la compra de llibres i potenciar la cultura”. Finalment, el diumenge a les 19h hi haurà una tertúlia-concert al mateix pavelló firal, el qual suposarà un homenatge al cantant Jaume Arnella, amb ell present i amb la música del grup ‘Fetus’.

Agraïments a altres sectors.   

Dolors Figueres ha mostrat el seu agraïment i el de tota l’organització de la fira als comerços de la Bisbal, per la promoció de l’esdeveniment que estan fent a través de decoració i publicitat als establiments. D’altra banda, també s’ha mostrat agraïda a ‘Figueres i fills’, fàbrica de ceràmica del municipi, perquè els hi deixen testos i plantes gratuïtament per a decorar el pavelló firal.

En definitiva, Figueres afirma que malgrat que és difícil de pronosticar, a l’organització d’Indilletres els hi agradaria una assistència, com a mínim, com la de l’any passat, ja que va haver-hi molt bon ambient tot i les restriccions.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios