Quim Torra a la cantada d'havaneres
Quim Torra a la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell

Aquest divendres, el President de la Generalitat, Quim Torra visitarà el municipi de Begur i al vespre assistirà al concert de Joan Dausà al Festival de Cap Roig. La visita s’estendrà al llarg de la tarda que serà quan el Molt Honorable arribarà al poble begurenc.

A partir de les sis de la tarda, el cap de l’executiu català arribarà a Begur, on serà rebut per l’alcalde del poble Joan Loureiro, juntament amb la resta de membres del consistori. Allà firmarà el llibre d’honor de l’Ajuntament abans de fer la ruta poètica Joan Vinyoli. Una ruta que mostra els espais on el poeta estiuejava i escrivia, i també corregia, bona part de la seva obra.

Al vespre però deixarà el municipi de Begur per traslladar-se al de Palafrugell. On assistirà al concert de Joan Dausà en motiu del Festival de Cap Roig. Serà a les 10 de la nit quan el concert comenci.

És la segona visita del President Quim Torra a la comarca del Baix Empordà en l’últim mes. L’altra vegada va assistir a la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. On Ràdio Capital va poder entrevistar el cap de l’executiu català.