A Ràdio Capital estem d’enhorabona. Cada vegada són més, les persones que s’informen a través dels diferents canals d’aquest projecte de comunicació local que treballa exclusivament al servei de l’audiència de l’Empordà.

Durant el mes d’abril l’informatiu Supermatí ha estat seguit a través d’Internet per més de 1000 usuaris de la xarxa (no es disposa de dades en FM), mentre que el portal informatiu de l’emissora, radiocapital.cat ha servit més de 61.000 notícies per a gairebé 26.000 usuaris. Però a aquestes dades cal sumar-li l’increment de subscriptors al sistema de butlletins electrònics, que ja supera els 1.500 diaris i els gairebé 1.400 usuaris més que reben les alertes push de les notícies que anem publicant.

Tot plegat passa quan encara no fa ni dos anys que Ràdio Capital va deixar de ser només una emissora musical per convertir-se en un projecte informatiu multicanal. Miquel Curanta n’és el director

L’atac amb una motoserra a agents de policia en una benzinera de Palafrugell, la mort d’una jove de Begur de només 23 anys o la carta de Dolors Bassa adreçada a l’equip de l’emissora, són les tres publicacions més vistes al web aquest últim mes, per bé que l’audiència hi ha arribat de maneres diverses i utilitzant les diferents vies de comunicació de les que disposem.

Rellevants en moments clau, però també en el dia a dia

Hi han hagut altres moments de gran seguiment del nostre mitjà, coincidint amb el procés polític viscut a Catalunya, però just aquest rècord del mes d’abril s’ha produït en un moment de menys tensió informativa en clau nacional i explicant, per tant, les històries que afecten més de prop el territori.