17.5 C
Pals
Dimecres, 7 juny 2023
- Publicitat -

Ràdio Capital, Premi de la Comunicació Local al millor contingut multimèdia/transmèdia

El jurat dels premis ha valorat l'esforç de la producció, aprofitant tots els recursos de les xarxes socials, per informar de la guerra a Ucraïna.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El projecte “Diari d’un comboi de rescat” conduït per la periodista de Ràdio Capital, Anna Salvadó ha obtingut el premi al millor contingut multimèdia / transmèdia que otorga la Xarxa Audiovisual Local de Catalunya. El jurat dels premis ha valorat l’esforç de la producció, aprofitant tots els recursos de les xarxes socials, per informar de la guerra a Ucraïna.

Diari d’un comboi de rescat, el projecte

Amb la finalitat de documentar l’acció solidària sorgida del Baix Empordà i d’explicar en primera persona tot el trajecte que suposa i les vivències de les persones refugiades que van venir cap a Catalunya, la periodista de Ràdio Capital, Anna Salvadó va viatjar amb el comboi que la Penya Blau Grana de Monells i l’associació Galgos 112, amb el suport de membres de l’EREC van organitzar per tal de portar ajuda humanitària i veterinària a Ucraïna i tornar a un grup de persones refugiades.

Durant els dies que de l’expedició es va poder seguir tot el desenvolupament del viatge a través del web de Ràdio Capital, els informatius Supermatí, Butlletí digital i l’Informatiu viral, a més d’un seguiment en directe durant la programació de l’emissora i amb directes en format audiovisual a través del perfil d’Instagram de l’emissora. De tot plegat se’n va generar el podcast “Diari d’un comboi de rescat”, que resumia en forma de reportatge sonor tot el que va donar de sí la jornada.

Un premi, dues nominacions

Aquest no ha estat l’únic reconeixement que ha rebut el mitjà, ja que el podcast “Vuit contes de Nadal, de Pere Calders” ha resultat finalista en la categoria de millor contingut d’àudio. D’aques projecte el jurat en destaca que són una “magnífica adaptació feta dels contes escrits per Pere Calders en un format radiofònic molt atractiu”.

Un mitjà multi premiat

Aquest reconeixement no és el primer que rep Ràdio Capital. Des que el 2015 inciés el seu projecte editorial, l’emissora Empordanesa ha rebut diversos Premis Rahola, un premi Ràdio Associació, un finalista als premis de la comunicació local pel portal de notícies, radiocapital.cat, un premi Palafrugellenc de l’any i diverses nominacions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La discreció

Ara que ja han acabat les eleccions municipals sembla que hauríem d’anar per feina. Que hi anem o no...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -