23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Ràdio Capital transmetrà en llengua de signes la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

La incorporació de la llengua de signes es podrà seguir en format audiovisual a través del web de Ràdio Capital i també a youtube, facebook, twitter, twitch i Instagram i gràcies a una intèrpret de l'associació que participarà al programa des de la mateixa platja del Port Bo.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest disssabte Ràdio Capital emetrà el programa “Una cantada diferent, amb motiu de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrigell. El programa començarà a les vuit del vespre i, a més del nou format de programa ja anunciat, la transmissió d’enguany incoporarà la llengua de signes.

Per fer-ho la ràdio de l’Empordà comptarà amb l’Associació Sociocultural “Encantades que des de fa cinc anys, facilita experiències accessibles en llengua de signes a través de la música per a Persones Sordes. L’entitat ha estat responsable de les accessibilitats de grups i artistes de renom com Coldplay, Taylor Swift, Aitana o The Tyets, alhora que organitza els seus propis concerts amb entrevistes en sales de petit format.

La incorporació de la llengua de signes es podrà seguir en format audiovisual a través del web de Ràdio Capital i també a youtube, facebook, twitter, twitch i Instagram i gràcies a Eva Colldeforn, intèrpret de l’associació que participarà al programa des de la mateixa platja del Port Bo.

Entrevista a En-Canta-Dos

Una cantada diferent

L’objectiu d’aquest programa és donar veu a persones i temes que sovint queden invisibilitzats o en segon pla en aquest tipus d’esdeveniments. En un món tradicionalment masculí, posarem el focus en les dones i els joves. Buscarem respostes a preguntes complexes: què en pensen els joves de la Cantada d’Havaneres? El món de les haveneres continua sent masculí? Què en pensen les artistes que han pujat o pujaran aquest any a l’escenari? Es pot reinventar, el gènere de les havaneres?

I quan comenci la Cantada, la seguirem i comentarem amb unes convidades de luxe: Montse Creus (cantant del grup d’havaneres ‘Americanus’), Indira Ferrer (soprano i patrona de la Fundació Ernest Morató) i Elena Gadel (cantant que va actuar a la Cantada d’Havaneres de Calella l’any passat).

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Gregory Porter, un bri de llum a l’escenari de Porta Ferrada

Tal com va dir just començar el concert el mateix protagonista de la nit, el port de Sant Feliu...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -