4.4 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

Ramon Ramos preveu al Supermatí una bona temporada d’estiu a la Costa Brava

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

Santa Cristina bonificarà un 30% de l’IBI d’aquells qui instal·lin energies renovables

En el cas d'instal·lacions comunitàries es farà una rebaixa del 5% de l'impost a cada veí
Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, es mostra optimista de cara a la temporada d’estiu. En una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà amb Miquel Curanta ha posat en valor les trenta banderes blaevs obtingudes per les platges de la Costa Brava.

La qualificació de bandera blava, atorgada per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, l’ha del sol·licitar el mateix ajuntament. Alguns consistoris desconfien dels criteris de l’Associació i no hi han concorregut.

Ramos destaca que la majoria de turoperadors tenen més reserves que l’any passat. “Si hi ha bon temps, serà un bon estiu”, sentencia el director general del Patronat després de quatre anys enregistrant un increment del nombre de turistes.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.

Altres notícies