Recullen 48 kg de residus de les platges de Llafranc i Port Pelegrí a Calella

privat:-recullen-48-kg-de-residus-de-les-platges-de-llafranc-i-port-pelegri-a-calella

172 voluntaris, inclosos 33 submarinistes, van participar dissabte en la neteja del litoral de la platja de Llafranc i Port Pelegrí de Calella de Palafrugell. Entre tots, van recollir més de 48 kg de residus, principalment plàstics, envasos, ampolles, vidres i restes de pesca com fils i ploms. El material recollit, després de classificar-se, es va traslladar a la deixalleria municipal.

L’activitat compta amb la col·laboració de les empreses Poseidon Nemrod Diving al Port Pelegrí de Calella, Barracuda Diving Center i Tourist Service a Llafranc, i Delicious & Sons per la neteja de la sorra a la platja de Port Pelegrí. L’objectiu de la trobada és conscienciar la gent de la importància de conservar l’ecosistema marí i evitar abocar residus al mar.

En concret, a la platja de Port Pelegrí a Calella de Palafrugell, hi van participar 121 voluntaris a la neteja a peu a platja Port Pelegrí i els entorns, 7 voluntaris amb Paddle Surf que van netejar davant la platja, i 25 submarinistes que van fer la immersió a la zona del Golfet. Entre ells van recollir 37 kg dels quals 1 kg de burilles tabac. Pel que fa a la platja de Llafranc hi van col•laborar 8 submarinistes i 11 voluntaris repartits en 8 caiacs, que van recollir 11 kg de residus.