20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Es reobre l’accés motoritzat a Castell-Cap Roig fins a final de mes

També s'ha reobert l'accés a la pineda d'en Gori i la cala s'Alguer

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui es reobre l’accés motoritzat al camí de cala Estreta després de les vacances de Setmana Santa.  El tancament, tal com avança Ràdio Palamós, es tornarà a aplicar de manera ininterrompuda a partir del 29 d’abril, i mentre perduri el risc d’incendi forestal. A més, també es pot tornar a passar per l’accés de a la pineda d’en Gori i la cala s’Alguer, que es tornaran a tancar a partir del 27 de maig.

La intenció d’aquests tancaments és regular el pas dels vehicles i conservar els valors d’aquests espais naturals de Palamós. Així, es vol prioritzar el pas a la zona per les persones que van a peu o en bicicleta i, garantir la seva seguretat durant la primavera i l’estiu. Cal recordar, a més, que ens trobem en un context de sequera i el perill d’incendi forestal es fa més present que mai. Per això, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha explicat a Ràdio Palamós que cal incidir en aquesta prevenció.

La regulació de pas a aquests espais naturals també és necessaria per facilitar la intervenció dels equips d’emergència en aquestes zones en el cas que es veiessin afectades per un incendi o altres situacions de risc.

Durant aquesta Setmana Santa, els vehicles a motor que han arribat fins a Castell han pogut estacionar a l’aparcament públic de la plana, que té una capacitat de fins a 600 cotxes. Aquest estacionament serà gratuït fins el 29 d’abril. Serà llavors quan es deshabilitarà l’aparcament més proper a la platja de Castell, que estarà reservat per a persones amb mobilitat reduïda i, únicament restarà oberta la part superior de la plana. El pagament en aquesta zona serà vigent fins a finals d’estiu, menys pels usuaris que paguen l’Impost de vehicles a Palamós, que tindran l’ús gratuït.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -