13.2 C
Pals
Dimecres, 20 gener 2021

Restaurants i cellers de l’Empordà volen ser reconeguts com a destinació de confiança

L'objectiu "principal" del Consell Regulador de la DO Empordà, La Cuina del Vent i Cuina de l'Empordanet serà garantir la salut dels usuaris, així com apostar pels productes de proximitat

El més llegit

27 classes confinades al Baix Empordà després d’una setmana de segon trimestre

El municipi amb més impacte de coronavirus a les escoles és, amb diferència, Sant Feliu de Guíxols, que té 15 classes confinades. El segueix Palafrugell, amb 4 grups en quarantena.

Detenen un home per cremar quatre vehicles i dos contenidors a Sant Feliu de Guíxols i Palamós

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home de 35 anys, i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte d'incendi i danys

Un de cada tres ingressos a l’hospital de Palamós és per coronavirus

En les darreres 3 setmanes, s'han realitzat entorn de 100 ingressos setmanals a l'Hospital de Palamós

Rescaten cinc tripulants d’una embarcació bolcada a Calella de Palafrugell

Dos d'ells eren menors d'edat i patien una hipotèrmia lleu
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Avui s’ha presentat el manifest ‘Maridatge empordanès’, que ha firmat el Consell Regulador de la DO Empordà i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet. Aquest document posa de manifest la voluntat de tots els actors de la restauració i dels cellers de la comarca de treballar conjuntament per pal·liar els efectes econòmics de la COVID-19 en els negocis.

Expliquen que la seguretat “està garantida” i que l’objectiu principal serà la salut, que tenen tots els protocols sanitaris definits, i busquen ser reconeguts i distingits com una destinació de confiança. A més, el document també detalla que es comprometen a apostar i promocionar els productes de proximitat com a principals prescriptors.

L’acte de presentació d’aquest manifest s’ha fet avui al matí a Es Portal Hotel de Pals, i l’ha llegit l’escriptor Adrià Pujol. Els presidents del Consell Regulador de la DO Empordà, La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet han firmat aquest document en aquest esdeveniment.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Detingut un home a Platja d’Aro que va amenaçar de mort a policies a través d’una xarxa social

La Gendarmeria va avisar els Mossos al veure un vídeo on deia que faria servir un fusell d'assalt

Altres notícies