24.2 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

Restaurants i cellers de l’Empordà volen ser reconeguts com a destinació de confiança

L'objectiu "principal" del Consell Regulador de la DO Empordà, La Cuina del Vent i Cuina de l'Empordanet serà garantir la salut dels usuaris, així com apostar pels productes de proximitat

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Avui s’ha presentat el manifest ‘Maridatge empordanès’, que ha firmat el Consell Regulador de la DO Empordà i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet. Aquest document posa de manifest la voluntat de tots els actors de la restauració i dels cellers de la comarca de treballar conjuntament per pal·liar els efectes econòmics de la COVID-19 en els negocis.

Expliquen que la seguretat “està garantida” i que l’objectiu principal serà la salut, que tenen tots els protocols sanitaris definits, i busquen ser reconeguts i distingits com una destinació de confiança. A més, el document també detalla que es comprometen a apostar i promocionar els productes de proximitat com a principals prescriptors.

L’acte de presentació d’aquest manifest s’ha fet avui al matí a Es Portal Hotel de Pals, i l’ha llegit l’escriptor Adrià Pujol. Els presidents del Consell Regulador de la DO Empordà, La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet han firmat aquest document en aquest esdeveniment.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien l’espoliació dels últims exemplars de corall vermell en les aigües de Sant Feliu de Guíxols

El corall ha estat espoliat malgrat que la seva pesca ha estat prohibida per la Generalitat de Catalunya i el govern espanyol. Ara, hauran de passar almenys quatre generacions per poder observar un exemplar similar. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -