15.9 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

Restaurants i cellers de l’Empordà volen ser reconeguts com a destinació de confiança

L'objectiu "principal" del Consell Regulador de la DO Empordà, La Cuina del Vent i Cuina de l'Empordanet serà garantir la salut dels usuaris, així com apostar pels productes de proximitat

El més llegit

Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Avui s’ha presentat el manifest ‘Maridatge empordanès’, que ha firmat el Consell Regulador de la DO Empordà i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet. Aquest document posa de manifest la voluntat de tots els actors de la restauració i dels cellers de la comarca de treballar conjuntament per pal·liar els efectes econòmics de la COVID-19 en els negocis.

Expliquen que la seguretat “està garantida” i que l’objectiu principal serà la salut, que tenen tots els protocols sanitaris definits, i busquen ser reconeguts i distingits com una destinació de confiança. A més, el document també detalla que es comprometen a apostar i promocionar els productes de proximitat com a principals prescriptors.

L’acte de presentació d’aquest manifest s’ha fet avui al matí a Es Portal Hotel de Pals, i l’ha llegit l’escriptor Adrià Pujol. Els presidents del Consell Regulador de la DO Empordà, La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet han firmat aquest document en aquest esdeveniment.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Begurenc Miquel Martín Serra, XVIII Premi Maria Àngels Anglada amb la novel·la ‘La drecera’

Rebrà la distinció a mitjan juny a Figueres, en una data que encara no s'ha fet pública
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -