Què es pot fer als ports del Baix Empordà?

Es poden fer totes les activitats nàutiques d'esbarjo respectant la distància de seguretat d'un metre i mig i l'ús de mascareta

privat:-sant-feliu-de-guixols-entra-dilluns-en-fase-3:-consulta’n-els-canvis-mes-importants

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics ha explicat les mesures que es poden fer als ports en fase 3. Entre aquestes mesures, hi ha la llibertat de circulació dins la comunitat autònoma i es poden fer totes les activitats nàutiques d’esbarjo sense cap limitació més que aquesta norma de circulació i la distància de seguretat d’un metre i mig i l’ús de mascareta.

D’altra banda, també es poden realitzar activitats de turisme actiu i de naturalesa amb un màxim de 30 persones, i reunions amb familiars i amics fins a 20, així com la pesca esportiva i recreativa. En el cas de les motos aquàtiques, només hi podrà anar una persona, excepte en el cas que siguin dues persones que convisquin juntes.

De moment, es continua impedint l’entrada de vaixells o embarcacions que provenen de l’estranger, tot i que les fronteres s’aixecaran el diumenge 21.

També s’obren les instal·lacions esportives a l’aire lliure o tancades i no caldrà cita prèvia, amb un 50% de la seva capacitat màxima permesa i en grups màxims de 20 persones. Dins d’aquests recintes, si hi ha piscines, també es podran obrir.