7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Què es pot fer als ports del Baix Empordà?

Es poden fer totes les activitats nàutiques d'esbarjo respectant la distància de seguretat d'un metre i mig i l'ús de mascareta

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics ha explicat les mesures que es poden fer als ports en fase 3. Entre aquestes mesures, hi ha la llibertat de circulació dins la comunitat autònoma i es poden fer totes les activitats nàutiques d’esbarjo sense cap limitació més que aquesta norma de circulació i la distància de seguretat d’un metre i mig i l’ús de mascareta.

D’altra banda, també es poden realitzar activitats de turisme actiu i de naturalesa amb un màxim de 30 persones, i reunions amb familiars i amics fins a 20, així com la pesca esportiva i recreativa. En el cas de les motos aquàtiques, només hi podrà anar una persona, excepte en el cas que siguin dues persones que convisquin juntes.

De moment, es continua impedint l’entrada de vaixells o embarcacions que provenen de l’estranger, tot i que les fronteres s’aixecaran el diumenge 21.

També s’obren les instal·lacions esportives a l’aire lliure o tancades i no caldrà cita prèvia, amb un 50% de la seva capacitat màxima permesa i en grups màxims de 20 persones. Dins d’aquests recintes, si hi ha piscines, també es podran obrir.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies