Resultats dels partits del 14 i 15 d’octubre

Pedro Ruiz Claveria
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts

En futbol, el Palamós aconsegueix sortir del descens -i també de la mala ratxa- amb una meritòria i treballada victòria al camp de l’Horta (1-4)

El conjunt dirigit per Vicenç Fernández s’ha carregat de moral i la tendència negativa dels darrers partits s’ha trencat. El degà es va imposar amb solvència. Al cap de 10 minuts, Marc Bonaventura avançava els palamosins, però l’eufòria durava dos minuts, quan van empatar els barcelonins amb un tant de Sergi Arranz. Al 22′, Narcís Barrera anotava el segon dels groc-i-blaus. A la represa, ha estat quan el Palamós ha sentenciat el matx, amb dos gols de Marc Medina al minut 70 i 74.

Així doncs, l’equip baixempordanès se situa en setzena posició amb 8 punts. El diumenge, a les dotze del migdia, el Palamós buscarà la tercera victòria del curs al camp del Granollers.

L’equip de futbol juvenil del Palamós és golejat pel Cornellà (1-5) i acumula quatre derrotes en vuit partits

L’equip entrenat per Pitu Batlle va perdre a casa contra el Cornellà per un ampli marcador. El rival va ser superior i va marxar al descans amb un 0-3 a favor. A la segona part, Busquets retallava distàncies pels palamosins (51′), però en els darrers 10 minuts el Cornellà ha marcat dos gols més. Per tant, la Fundació Esportiva Palamós cau a la vuitena posició amb 12 punts i, aquest dissabte, a les quatre de la tarda, es veurà les cares amb el Badalona. Serà l’equip visitant.

En hoquei, el Palafrugell perd 7-1 al camp del favorit, el Barça Lassa

Els blanc-i-negres van aconseguir un fet insòlit, i és que van posar-se per davant al marcador amb un gol d’Aldrich. Les constants envestides blaugranes van tenir finalment efecte i els culers van anotar tres gols cap al final del primer quart. El potencial del rival de l’equip de Xavier Garcia es va constatar quan, després del descans, van seguir ampliant el marge amb quatre tants més, fins a arribar al 7 a 1. El Corredor-Mató Palafrugell tanca la segona jornada en onzena posició. Aquest dissabte, a les vuit del vespre, jugarà a casa contra un altre adversari complicat, el Liceo.

En bàsquet, una vegada més cara i creu: el Bisbal Bàsquet s’imposa a casa a l’Escolapis Sarrià (81-72), però el Palamós segueix acumulant derrotes, aquest cop a casa contra el filial del Salt (70-77)

És la tercera victòria consecutiva dels bisbalencs, i això els fa remuntar fins a la cinquena posició de la taula. Pel que fa al Palamós, la cinquena derrota en cinc jornades els situa quinzens, en penúltima posició.

La setmana que ve, el dissabte a tres quarts de set, el Bisbal Bàsquet visitarà la pista del Santjoanenc i el Palamós jugarà -també el dissabte- al pavelló de l’Arbúcies.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...