11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Ricart, de Cohabitatge Sènior: “L’edific és un antic hotel dels anys 70”

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ricart, de Cohabitatge Sènior: "L'edific és un antic hotel dels anys 70"
Loading
/

El projecte Cohabitatge Sènior Walden XXI ja fa temps que dona voltes per Sant Feliu de Guíxols. I sembla ser que cada vegada està més a prop de fer-se realitat. A l’entrevista del Supermatí de Ràdio Capital, Josep Maria Ricart, membre de cohabitatge sènior, ha explicat com està el projecte ara mateix.

En un dels moments de l’entrevista, ha explicat que ara mateix el projecte està en fase d’exposició al públic. Si, tot i no estar-ne segur, no es presenten al·legacions; la proposta seguirà endavant. Ara per ara però, caldrà esperar a finals d’octubre. Tot i això, Ricart ha anunciat a Ràdio Capital que veuen amb bons ulls el futur del projecte. La seva percepció es basa en l’interès mostrat per l’ajuntament de Sant Feliu.

Un dels motius pels quals han escollit la ubicació és per la bona proximitat amb els centres hospitalaris. Un element clau quan parlem de persones amb una avançada edat i que ara per ara estan preparant el seu futur. Un altre avantatge és la piscina municipal coberta que servirà per facilitar l’esport aquàtic entre els propietaris de Cohabitatge Sènior Walden XXI.

Ara per ara però l’objectiu és aconseguir que el projecte tiri endavant. Mentre la proposta està en exposició al públic i a l’espera de possibles al·legacions, Josep Maria Ricart ha explicat a Ràdio Capital quina és la situació actual del cohabitatge.

Un dels altres processos que hi ha actualment en marxa és la recaptació de socis. Des del passat 29 de setembre i fins aquest 14 d’octubre les inscripcions estan obertes. Les persones interessades rebran un qüestionari per omplir explicant dades personals com la situació laboral actual i el seu futur proper.

Cohabitatge Sènior Walden XXI però també és un projecte que porta molts anys darrera. De fet, Ricart ha explicat al Supermatí que fa set anys que hi treballa. Ell mateix s’ha encarregat de buscar la ubicació ideal però també els socis que hi vulguin col·laborar. Fins ara, ha fet tres xerrades a Barcelona, Girona i Sant Feliu per explicar la idea. En total, s’han sumat més de 125 persones.

Escolta l’entrevista sencera aquí:

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios