20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Robatori a l’Espai Jove Els Ametllers de Palafrugell

Uns lladres entren als Ametllers forçant una finestra de barrots i s’emporten dos ordinadors portàtils.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La matinada de dimarts 4 a dimecres 5 de febrer, uns lladres van penetrar per una finestra de barrots a l’Espai Els Ametllers de Palafrugell i es van endur dos ordinadors portàtils. Aquest recinte, antiga fàbrica de joguines i ubicat al carrer Barris i Buixó, 33 de Palafrugell, és un local destinat al jovent de la ciutat. S’hi realitzen diverses activitats com ara concerts, cursos i assajos i està reservat per a associacions juvenils, culturals, socials i educatives.

 

Ràdio Palafrugell informa que segons la Policia Local i els Mossos d’esquadra, es tractaria d’un grup de joves que tenen sota vigilància ja que fa uns mesos que estan realitzant furts similars. Tot i així, segueixen investigant i treballen conjuntament amb el servei de Mediació de l’Ajuntament de Palafrugell. Mentre duri la investigació, les forces de l’ordre recomanen accions preventives.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -