13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Robatori a l’Espai Jove Els Ametllers de Palafrugell

Uns lladres entren als Ametllers forçant una finestra de barrots i s’emporten dos ordinadors portàtils.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La matinada de dimarts 4 a dimecres 5 de febrer, uns lladres van penetrar per una finestra de barrots a l’Espai Els Ametllers de Palafrugell i es van endur dos ordinadors portàtils. Aquest recinte, antiga fàbrica de joguines i ubicat al carrer Barris i Buixó, 33 de Palafrugell, és un local destinat al jovent de la ciutat. S’hi realitzen diverses activitats com ara concerts, cursos i assajos i està reservat per a associacions juvenils, culturals, socials i educatives.

 

Ràdio Palafrugell informa que segons la Policia Local i els Mossos d’esquadra, es tractaria d’un grup de joves que tenen sota vigilància ja que fa uns mesos que estan realitzant furts similars. Tot i així, segueixen investigant i treballen conjuntament amb el servei de Mediació de l’Ajuntament de Palafrugell. Mentre duri la investigació, les forces de l’ordre recomanen accions preventives.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -